Over 100 søkere til grafisk bedrift

PUBLISERT: 23 januar 2020
OPPDATERT: 23 januar
Gledelig overrasket over responsen. Foto: Rolf Ottesen AS

«Har du erfaring fra grafisk produksjon og vil jobbe i et moderne trykkeri?», skrev Rolf Ottesen AS i en stillingsannonse på Finn.no. – Vi håpet på at vi skulle få åtte, ni kvalifiserte søkere. Nå har vi rundet 100 søkere, sier en storfornøyd markedssjef Joe Magnus Ottesen.

Familiebedriften Rolf Ottesen AS som har vært leverandør av grafiske produkter siden 1946 og har i dag 32 engasjerte medarbeidere har behov for økt kapasitet i produksjonen. Joe Magnus Ottesen forteller at minst 80 av søkerne har erfaring fra grafisk produksjon.
To eller tre personer skal ansettes i faste stillinger i bedriften.
– Vi har jevn, god tilgang på oppdrag og har sett en stund at vi trengte flere til å ta et tak, forteller markedssjefen. Rolf Ottesen AS er en allsidig bedrift. Kjører offset og digitalt. De siste årene er det investert i storformat, og det har vist seg å være en riktig satsning for fremtiden.
– Kundene våre kommer hovedsakelig fra Østlandet, men vi leverer over hele landet. Jeg vil si vi er grunnleggende optimistiske når det gjelder fremtiden, sier Joe Magnus Ottesen.

Foto: Rolf Ottesen AS

Her er litt av annonseteksten som førte til det gledelige, høye antallet søkere:

Har du erfaring fra grafisk produksjon og ønsker å jobbe i et tradisjonsrikt og topp moderne trykkeri med langsiktige planer, oppfordrer vi deg til å søke.
Vi ser etter deg som:
· Trives med høyt tempo og varierende arbeidsoppgaver
· Evner å jobbe selvstendig
· Har godt humør og gode samarbeidsevner
· Er strukturert punktlig, ansvarsbevisst og ryddig
· Entusiastisk i jobben din
· Fleksibel til å ta i der det trengs

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324