Over 100 søkere til grafisk bedrift

Gledelig overrasket over responsen. Foto: Rolf Ottesen AS

“Har du erfaring fra grafisk produksjon og vil jobbe i et moderne trykkeri?”, skrev Rolf Ottesen AS i en stillingsannonse på Finn.no. – Vi håpet på at vi skulle få åtte, ni kvalifiserte søkere. Nå har vi rundet 100 søkere, sier en storfornøyd markedssjef Joe Magnus Ottesen.

Familiebedriften Rolf Ottesen AS som har vært leverandør av grafiske produkter siden 1946 og har i dag 32 engasjerte medarbeidere har behov for økt kapasitet i produksjonen. Joe Magnus Ottesen forteller at minst 80 av søkerne har erfaring fra grafisk produksjon.
To eller tre personer skal ansettes i faste stillinger i bedriften.
– Vi har jevn, god tilgang på oppdrag og har sett en stund at vi trengte flere til å ta et tak, forteller markedssjefen. Rolf Ottesen AS er en allsidig bedrift. Kjører offset og digitalt. De siste årene er det investert i storformat, og det har vist seg å være en riktig satsning for fremtiden.
– Kundene våre kommer hovedsakelig fra Østlandet, men vi leverer over hele landet. Jeg vil si vi er grunnleggende optimistiske når det gjelder fremtiden, sier Joe Magnus Ottesen.

Foto: Rolf Ottesen AS

Her er litt av annonseteksten som førte til det gledelige, høye antallet søkere:

Har du erfaring fra grafisk produksjon og ønsker å jobbe i et tradisjonsrikt og topp moderne trykkeri med langsiktige planer, oppfordrer vi deg til å søke.
Vi ser etter deg som:
· Trives med høyt tempo og varierende arbeidsoppgaver
· Evner å jobbe selvstendig
· Har godt humør og gode samarbeidsevner
· Er strukturert punktlig, ansvarsbevisst og ryddig
· Entusiastisk i jobben din
· Fleksibel til å ta i der det trengs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: