Vil nå et nytt marked med inkjet

Slik ser den digitale trykkpressen RotaJET 225 ut.

Mimmetic, et nyopprettet spansk selskap, vil implementere en forretningsplan basert på en ny Koenig & Bauer RotaJET 225 inkjet-printer. Eierne ønsker å nå et nytt vekstmarked – trykking av interiørdesign.

Mimmetic er et datterselskap av Losán Group, en av de største produsentene av trebaserte produkter i Spania.

– Med vår nye RotaJET fra Koenig & Bauer, forbereder vi oss på å komme inn på interiørdesignmarkedet. Vi tror på digitaltrykk og ser store muligheter med interiørdesignmarkedet. Gitt de spesifikke markedskravene i dette segmentet, for eksempel korte leveringstider, individualiserte produkter og små opplag, er vi sikre på at denne maskinen vil sikre vår suksess, sier Jonathan Caballero, Senior Manager i Mimmetic.

Må være i produksjon denne våren
Våren 2020 skal den nye skriveren være i produksjon. Maskinen vil være lokalisert i Curtis i det nordvestlige Spania hvor selskapet bygde en helt ny hall for å imøtekomme RotaJET.

– Vi er overbevist om at digitaltrykk vil fortsette å vokse innen interiørdesign og emballasje. Og med våre RotaJET-presser, kan vi tilby hver kunde en spesifikk løsning som samsvarer med deres individuelle behov, sier Christoph Müller, styremedlem i Koenig & Bauer.

En investering for fremtiden
Det var for 50 år siden at brødrene Manuel, Luis og Emilio López Sánchez startet sin snekkervirksomhet. Nå har Losán blitt en av bransjens ledende innen produksjon av trebaserte produkter med over 1500 ansatte og med virksomheter på tre kontinenter.

– Vi har fulgt en strategi for vekst og ekspansjon i mange år og utforsker stadig muligheter i nye markeder. Grunnleggelsen av Mimmetic er dermed et logisk neste trinn for oss. Vi blir tiltrukket av utfordringene, og vi er veldig stolte av å være i front når det gjelder utvikling av digitalprinting, avslutter López Rico, medlem av Losán Groups styre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *