Canon skal levere Print som en tjeneste til Skatteetaten de neste fem årene

PUBLISERT: 3 februar 2020
OPPDATERT: 21 mars
Fra venstre Trude Bjering-Strand (Canon), Odd Inge Aarstad (Skatteetaten), Anne Sofie Hjelm (Skatteetaten) og Arne Lie (Canon).

​Skatteetaten og Canon Norge har inngått en tjenesteavtale hvor Canon skal eie og drifte print-, kopi- og skannerutstyr for Skatteetaten. Avtalen inkluderer ca 530 enheter, håndtering av sikker print, samt en rekke printrelaterte tjenester og har en verdi på mellom 40 og 50 millioner.

Print som en tjeneste er et strategisk viktig område for Canon som har etablert seg som ledende leverandør av dette i Norge, heter det i en pressemelding fra selskapet. Stadig flere kunder etterspør tjenestebaserte avtaler fremfor tradisjonelle leasing- eller kjøpsavtaler. Ved at Canon tar et større ansvar for leveransen, sparer kundene ressurser og penger.

Avtalen mellom Canon og Skatteetaten dekker maskinvare, programvare, helpdesk, overvåkning, servicetjenester og digitaliseringstjenester over fem år med mulighet for årlig forlengelse i ytterligere tre år.

-Dette er første gang Skatteetaten inngår en tjenestekjøpavtale på dette området og vi er glade for at vi fikk denne tilliten sier Arne Lie, Business Development Manager hos Canon Norge. Maskiner, programvare og service skal leveres i tråd med fastsatte kostnader, kvalitet og ytelse gjennom hele avtaletiden. Dette vil bidra til en mer effektiv dokumenthåndtering og forutsigbarhet for Skatteetaten.

-Canon har lang erfaring med leveranser til det offentlige. Ved å ta ansvar for en rekke prosesser kan vi drifte, optimalisere og forbedre våre kunders virksomhet sier Trude Bjering-Strand, prosjektleder hos Canon Norge

-Vi ser på Skatteetaten som en moderne og fremtidsrettet organisasjon som stiller høye krav til oss som leverandør, sier Erik Mikalsen, Administrerende Direktør i Canon Norge. Vi er stolte av å vinne avtalen, og hele vår organisasjon står sammen i arbeidet med å gjøre dette til en suksess.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12