Utsmykning av arbeidsplasser

PUBLISERT: 3 februar 2020
OPPDATERT: 3 februar

Utdanningsforbundet Innlandet flyttet inn i nyoppussede lokaler i Briskebyen Park i Hamar. Valget falt på Allkopi Netprint når kontorer og møterom skulle utsmykkes, og de har levert visuelle inntrykk på alle flater. Custom design har resultert i en delikat, innbydende og unik arbeidsplass.

Utgangspunktet
Utdanningsforbundet Innlandet ønsket seg et grafisk element som reflekterer virksomheten på en tydelig måte, samtidig som det er fleksibelt og kunne brukes i en rekke ulike sammenhenger. Bokstavelementet gir et moderne uttrykk; tøft, men nedtonet. Designet leder inn i tanker om læring, forståelse og utvikling.

Elementet brukes på tapeter, utskåret folie, plakater og roll-ups for å skape en delikat, rød tråd gjennom alle rom og fellesarealer. Dette er med på å skape en tydelig identitet, samtidig som det spiller på lag med øvrige elementer av farger, tekstiler og møbler.

Piktogrammer
Her har de spesialdesignet piktogrammer med utgangspunkt i Utdanningsforbundets eget grafiske element. Fargene er holdt i nøytral grå i kombinasjon med hvitt for å skape et monokromt uttrykk. Designet er enkelt å forstå og er store nok til at de også er med på å danne en visuell helhet i kontorlandskapet. Piktogrammene er produsert i utskåret permanent, matt folie. Størrelsen er 25 cm i bredden.


Hel ved!
Bokstavelementet finner vi igjen på tapet og på back splash over kjøkkenbenken. Valg av foto bak elementet er gjort bevisst for å skape en lun og behagelig atmosfære på spiserommet, som også skal fungere som møterom.

Støydemping i tak har to funksjoner; forbedring av akustikk samtidig som de skaper en illusjon av lavere takhøyde og en koseligere stemning. God design er god design fordi det funker!

Bokstavelementet gjør seg like godt på små som på store flater, som her i kursrommet. Modig, men ikke prangende, og gir akkurat nok skjerming uten å stenge lyset ute. Folien tilfører bevegelse og interesse uten å kreve all oppmerksomhet, men fungerer som et delikat bakteppe for aktivitetene i rommet.

Se flere illustrasjoner på nettstedet til Allkopi Netprint!

Les videre

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz