Utsmykning av arbeidsplasser

Utdanningsforbundet Innlandet flyttet inn i nyoppussede lokaler i Briskebyen Park i Hamar. Valget falt på Allkopi Netprint når kontorer og møterom skulle utsmykkes, og de har levert visuelle inntrykk på alle flater. Custom design har resultert i en delikat, innbydende og unik arbeidsplass.

Utgangspunktet
Utdanningsforbundet Innlandet ønsket seg et grafisk element som reflekterer virksomheten på en tydelig måte, samtidig som det er fleksibelt og kunne brukes i en rekke ulike sammenhenger. Bokstavelementet gir et moderne uttrykk; tøft, men nedtonet. Designet leder inn i tanker om læring, forståelse og utvikling.

Elementet brukes på tapeter, utskåret folie, plakater og roll-ups for å skape en delikat, rød tråd gjennom alle rom og fellesarealer. Dette er med på å skape en tydelig identitet, samtidig som det spiller på lag med øvrige elementer av farger, tekstiler og møbler.

Piktogrammer
Her har de spesialdesignet piktogrammer med utgangspunkt i Utdanningsforbundets eget grafiske element. Fargene er holdt i nøytral grå i kombinasjon med hvitt for å skape et monokromt uttrykk. Designet er enkelt å forstå og er store nok til at de også er med på å danne en visuell helhet i kontorlandskapet. Piktogrammene er produsert i utskåret permanent, matt folie. Størrelsen er 25 cm i bredden.


Hel ved!
Bokstavelementet finner vi igjen på tapet og på back splash over kjøkkenbenken. Valg av foto bak elementet er gjort bevisst for å skape en lun og behagelig atmosfære på spiserommet, som også skal fungere som møterom.

Støydemping i tak har to funksjoner; forbedring av akustikk samtidig som de skaper en illusjon av lavere takhøyde og en koseligere stemning. God design er god design fordi det funker!

Bokstavelementet gjør seg like godt på små som på store flater, som her i kursrommet. Modig, men ikke prangende, og gir akkurat nok skjerming uten å stenge lyset ute. Folien tilfører bevegelse og interesse uten å kreve all oppmerksomhet, men fungerer som et delikat bakteppe for aktivitetene i rommet.

Se flere illustrasjoner på nettstedet til Allkopi Netprint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: