Konica Minolta "blant de 100 mest bærekraftige selskaper i verden"

PUBLISERT: 7 februar 2020
OPPDATERT: 21 mars

Konica Minolta, Inc. ble igjen blant de «2020 Global 100 mest bærekraftige selskaper i verden» (2020 Global 100) som ble kunngjort i forbindelse med årsmøtet til World Economic Forum i Davos, Sveits.

Det er tredje gang Konica Minolta befinner seg på denne listen og andre året på rad. 2020 Global 100-selskaper som utmerker seg innen bærekraft, ble valgt blant 7 395 store selskaper over hele kloden.

Konica Minolta har en langsiktig EcoVision 2050 plan for 80% reduksjon av CO2 utslipp fra selskapet og dets produkter. -Vi ønsker også å gi våre kunder et optimalt grunnlag for å redusere egne utslipp, sier Miljø- og markedsansvarlig Rolf-Gunnar Solhaug. -Dette kan være alt fra miljøvennlige innstillinger på resirkulerbare multifunksjonelle printere, sponsor for planting av trær, digitaliseringstjenester for reduksjon av papir, eller Clean planet program for garantert resirkulering av forbruksartikler som tonerbeholdere. Det er derfor svært hyggelig at alle våre bærekraftige tiltak og miljøvennlige strategier blir anerkjent, avslutter han.

Les mer om Konica Minoltas miljøengasjement her.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1