Konica Minolta "blant de 100 mest bærekraftige selskaper i verden"

PUBLISERT: 7 februar 2020
OPPDATERT: 21 mars

Konica Minolta, Inc. ble igjen blant de «2020 Global 100 mest bærekraftige selskaper i verden» (2020 Global 100) som ble kunngjort i forbindelse med årsmøtet til World Economic Forum i Davos, Sveits.

Det er tredje gang Konica Minolta befinner seg på denne listen og andre året på rad. 2020 Global 100-selskaper som utmerker seg innen bærekraft, ble valgt blant 7 395 store selskaper over hele kloden.

Konica Minolta har en langsiktig EcoVision 2050 plan for 80% reduksjon av CO2 utslipp fra selskapet og dets produkter. -Vi ønsker også å gi våre kunder et optimalt grunnlag for å redusere egne utslipp, sier Miljø- og markedsansvarlig Rolf-Gunnar Solhaug. -Dette kan være alt fra miljøvennlige innstillinger på resirkulerbare multifunksjonelle printere, sponsor for planting av trær, digitaliseringstjenester for reduksjon av papir, eller Clean planet program for garantert resirkulering av forbruksartikler som tonerbeholdere. Det er derfor svært hyggelig at alle våre bærekraftige tiltak og miljøvennlige strategier blir anerkjent, avslutter han.

Les mer om Konica Minoltas miljøengasjement her.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324