Konica Minolta «blant de 100 mest bærekraftige selskaper i verden»

Konica Minolta, Inc. ble igjen blant de «2020 Global 100 mest bærekraftige selskaper i verden» (2020 Global 100) som ble kunngjort i forbindelse med årsmøtet til World Economic Forum i Davos, Sveits.

Det er tredje gang Konica Minolta befinner seg på denne listen og andre året på rad. 2020 Global 100-selskaper som utmerker seg innen bærekraft, ble valgt blant 7 395 store selskaper over hele kloden.

Konica Minolta har en langsiktig EcoVision 2050 plan for 80% reduksjon av CO2 utslipp fra selskapet og dets produkter. -Vi ønsker også å gi våre kunder et optimalt grunnlag for å redusere egne utslipp, sier Miljø- og markedsansvarlig Rolf-Gunnar Solhaug. -Dette kan være alt fra miljøvennlige innstillinger på resirkulerbare multifunksjonelle printere, sponsor for planting av trær, digitaliseringstjenester for reduksjon av papir, eller Clean planet program for garantert resirkulering av forbruksartikler som tonerbeholdere. Det er derfor svært hyggelig at alle våre bærekraftige tiltak og miljøvennlige strategier blir anerkjent, avslutter han.

Les mer om Konica Minoltas miljøengasjement her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.