Coronaviruset skaper uro – Fespa tar forholdsregler

Fespa-messen holdes i år i Madrid 24.-27. mars. Bildet er fra forrige messe i München.

Fespa-organisasjonen arbeider for å minimere risikoen for at corona-viruset sprer seg blant besøkende og utstillere på Madrid-messen.

SARS-CoV-2, eller coronaviruset som det er allment kjent som, har skapt bekymring blant utstillere og besøkende som deltar på FESPA Global Print Expo 2020 i Madrid. Messearrangøren kunngjør at de tar bekymringene med største alvor, og at sikkerheten under messen som finner sted 24. til 27. mars er en topp prioritet.

Må legge fram dokumentasjon
Siden 20. februar har arrangøren begynt å gjøre proaktive tiltak og å kontakte og stille krav til alle utstillingsselskaper fra Kina. Alle kinesiske selskaper må fremlegge dokumentert bevis på at alle representanter som deltar i utstillingene, inkludert underleverandører, ikke har vært bosatt eller besøkt Kina på noen tid etter 5. mars i år – en to ukers periode før byggingen av utstillingene begynner. Bedrifter som ikke leverer dokumentasjon, har ikke lov til å delta på messen. I sin motivasjon henviser Fespa til helsa og trivselen til alle besøkende på messen.

Tar tiltak på stedet
FESPAs styre og prosjektlederteam vil også aktivt overvåke all utvikling angående coronaviruset basert på informasjon levert av Verdens helseorganisasjon. På stedet under messen samarbeider Fespa med arrangøren IFEMA og relevante spanske myndigheter for å gi besøkende støtte og veiledning under arrangementet.

Helsepleie for syke
To helseteam har også bistand under messen. Videre vil hygieneartikler som såpe plasseres i forskjellige deler av lokalene. Rengjøring av plantene vil også bli gjort i større grad, kunngjør Fespa-organisasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *