Graphic Support overtar agenturet for Komori

Komori International Europe B.V, har kunngjort utnevnelsen av Graphic Support som distributør av nye trykkpresser, salg av originale Komori-deler, forbruksvarer fra Komori K-Supply samt servicetjenester for Komori i Norge.

–Samarbeidet representerer en stor mulighet for oss til å støtte de eksisterende Komori-brukerne i det norske grafiske marked, men lar oss også få ta del i nye eventyr og utforske nye muligheter. Vi er sikre på at vi vil styrke vår posisjon med dette partnerskapet, sa Jeroen Hulshoff, direktør for distribusjonssalg fra Komori Europe.

Graphic Support i Bærum eies og administreres av Robert Nordesparr, en inspirert gründer som har mer enn tjent sine sporer i grafisk industri.

I en kommentar til samarbeidsavtalen sier Nordesparr: –Vi er glade og gleder oss til å samarbeide med Komori. Selskapets rike portefølje og sofistikerte ekspertise innen utskriftsløsninger vil åpne for nye muligheter for kommersielle og emballasjeprintere i Norge.

Med utnevnelsen av Graphic Support som offisiell Komori-distributør i Norge gir Komori et sterkt signal og fremhever viktigheten av det norske trykkerimarkedet. Agenturet for Komori var det konkursrammede Colori som hadde, før konkursen.

I et intervju med Grafkom sier Nordesparr at Graphic Support kommer til å satse hardt på Komori fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kandrup Boktrykkeri har blitt 40% raskere i innkjøringen på offset

Tekst: Søren Winsløw |

Kandrup Bogtrykkeri A/S byttet nylig til Agfas prosessfrie trykkplate Eclipse. Dette har manifestert seg i en rekke håndgripelige produktivitetsforbedringer. Samlet sett har det medvirket til å øke innkjøringshastigheten samt redusert såvel søppel som nedetid på grunn av rengjøring.

Publisert av: