Photoshop fyller 30 år – Adobe feirer med oppdateringer

Adobe feirer Photoshops 30-årsjubileum med oppdateringer for desktop og iPad. Illustrasjon: Photoshop.

Nå er det 30 år siden Photoshop ble lansert, og Adobe benytter anledningen til å feire den viktige rollen programmet har spilt for den kreative bransjen.

Helt siden starten har Adobe videreutviklet Photoshop i raskt tempo og gjort det mulig for designere, fotografer og mange andre å virkeliggjøre kreative ambisjoner. I fjor ble Photoshop lansert for iPad og enda flere funksjoner drevet av Adobe Sensei AI og maskinlæring integrert.

I anledning jubileet lanserer Adobe en rekke spennende oppdateringer for PC og iPad, bl.a.:

Content-Aware-Fill: Foreta enda flere valg og benytt flere filtre uten å forlate arbeidsvinduet. Det reduserer antall klikk for raskere og mer kontrollert arbeidsprosess.
Lens Blur: Gjør motivet mer realistisk med mer presise kanter for uskarp forgrunn, bakgrunn eller til og med ‘mellomgrunn’ på bildet.
Ytelsesforbedringer: Photoshop-plattformen er tilpasset for en mer strømlinjeformet og responsiv opplevelse, som gjør det enkelt å unngå store filer.
Andre større oppdateringer er at Type Settings og Object Selection også kommer til iPad, i tillegg til en oppdatering av skykapasiteten med opptil 90 prosent raskere opp- og nedlasting.

Les mer om de siste Photoshop-oppdateringene her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.