Agfa introduserer ny hurtig high-end inkjetprinter for rull

Oberon RTR3300

Agfa har presentert en ny inkjetprinter. Oberon RTR3300 er en 3,3 m high-end rull-til-rull-løsning som kombinerer produktivitet og kvalitet med stor brukervennlighet.

Den nye Oberon RTR3300 kommer i en versjon med fire farger pluss hvit så vel som en versjon med seks farger. Når den printer med høy hastighet, klarer Oberon RTR3300 150 m² i timen i utmerket bildekvalitet. Når Oberon er i «produksjonsmodus», kjører den konstant 85 m² i timen. Det er mulig å få Oberon RTR3300 levert med en dobbel rull, slik at den takler to ruller som er opp til 1,6 meter brede. Dette dobler den samlede ytelsen.

UV-LED-blekkene til Oberon RTR3300 ble optimalisert for fleksible medier og oppnådde den høyeste kategorien av Greenguard Gold-sertifisering, noe som betyr at de oppfyller noen av verdens strengeste kjemiske utslippsstandarder og kan brukes i sensitive innemiljøer som skoler og helsevesen.

Kan kjøre med mange medier
Oberon RTR3300 dekker et bredt spekter av medier og en rekke applikasjoner som gjør det mulig for brukerne å oppfylle kreative ønsker fra kundene.

I tillegg til de luftkjølte LED herdingslamper, har Oberon RTR3300 et unikt vannkjølt bord som holder utskriftsområdet i romtemperatur. Derfor kan brukere jobbe med alle typer varmefølsomt rullende materiell.

Enkel å bruke, effektiv og pålitelig
Oberon RTR3300 er designet med henblikk på brukervennlighet. Med et unikt lastesystem er det raskt for bare en person å betjene maskinen. Den smarte multikø-funksjonaliteten gjør det enkelt å planlegge jobber på de tilgjengelige materialene. Løsningen gjør det mulig å redusere materialavfall. En lysboks ved siden av printområdet muliggjør inspeksjon av bakgrunnsbelyste prints og et dobbelt lysgardin sikrer at det ikke oppstår stopp dersom en person ved et uhell kommer inn i sikkerhetssonen.

På Agfas stand på Fespa 2020 vil de demonstrere både denne og deres prisvinnende Jeti Tauro H3300 LED Hybridmaskin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.