De første tre Ricoh PRO C9210 med ny Plockmatic løsning på vei til Norge

Produserer formater fra liggende A4 til A6-hefter.

Grafiske bedrifter står overfor utfordringen med å produsere mange jobber med kortere kjørelengder lønnsomt. Med den nye Plockmatic-løsningen får våre kunder endelig en løsning til fornuftig pris som kan kjøre liggende A4 hefter inline i full hastighet, sier Ricoh i en ny pressemelding.

Nye muligheter med inline fals og stift.

Den helt nye Plockmatic PBM5000 serie er en fleksibel stift- og falseløsning for middels til høy produksjonsmiljøer. Det gir høykvalitets hefter i et bredere spekter av formater enn noen gang. Med Ricohs produksjonsmaskiner, kombinert med den nye PBM5000 serien, kan man produsere liggende A4 og helt ned i A6 hefteformat.

Det er i tillegg mulighet å sette inn 4 stiftehoder for å produsere 2 opp A5 liggende hefter. Løsningen har stor inline omslagsmater for produksjon av hefter med forskjellige gramvekter.

Den nye PRO C9210 setter ny standard for produktivitet og brukervennlighet.  –Dette bekrefter våre kunder som har byttet fra PRO C9110 til den nye løsningen, sies det i presseskrivet fra Ricoh Norge.  –Det har vært svært hektisk de siste 3 måneder med ett tosifret antall installasjoner. Det er betryggende for våre kunder at Ricoh er i front når det gjelder utvikling og innovasjon med stadige forbedringer, skriver de videre.

Neste større happening er Drupa 2020 hvor Ricoh kommer til å vise siste nytt innen digitale utskriftsløsninger De vil være tilstede under hele messen og gleder seg spesielt til en verdenspremieren av en høyvolums maskin som de mener vil passe det norske markedet svært godt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kandrup Boktrykkeri har blitt 40% raskere i innkjøringen på offset

Tekst: Søren Winsløw |

Kandrup Bogtrykkeri A/S byttet nylig til Agfas prosessfrie trykkplate Eclipse. Dette har manifestert seg i en rekke håndgripelige produktivitetsforbedringer. Samlet sett har det medvirket til å øke innkjøringshastigheten samt redusert såvel søppel som nedetid på grunn av rengjøring.

Publisert av: