De første tre Ricoh PRO C9210 med ny Plockmatic løsning på vei til Norge

PUBLISERT: 2 mars 2020
OPPDATERT: 2 mars
Produserer formater fra liggende A4 til A6-hefter.

Grafiske bedrifter står overfor utfordringen med å produsere mange jobber med kortere kjørelengder lønnsomt. Med den nye Plockmatic-løsningen får våre kunder endelig en løsning til fornuftig pris som kan kjøre liggende A4 hefter inline i full hastighet, sier Ricoh i en ny pressemelding.

Nye muligheter med inline fals og stift.

Den helt nye Plockmatic PBM5000 serie er en fleksibel stift- og falseløsning for middels til høy produksjonsmiljøer. Det gir høykvalitets hefter i et bredere spekter av formater enn noen gang. Med Ricohs produksjonsmaskiner, kombinert med den nye PBM5000 serien, kan man produsere liggende A4 og helt ned i A6 hefteformat.

Det er i tillegg mulighet å sette inn 4 stiftehoder for å produsere 2 opp A5 liggende hefter. Løsningen har stor inline omslagsmater for produksjon av hefter med forskjellige gramvekter.

Den nye PRO C9210 setter ny standard for produktivitet og brukervennlighet.  –Dette bekrefter våre kunder som har byttet fra PRO C9110 til den nye løsningen, sies det i presseskrivet fra Ricoh Norge.  –Det har vært svært hektisk de siste 3 måneder med ett tosifret antall installasjoner. Det er betryggende for våre kunder at Ricoh er i front når det gjelder utvikling og innovasjon med stadige forbedringer, skriver de videre.

Neste større happening er Drupa 2020 hvor Ricoh kommer til å vise siste nytt innen digitale utskriftsløsninger De vil være tilstede under hele messen og gleder seg spesielt til en verdenspremieren av en høyvolums maskin som de mener vil passe det norske markedet svært godt.

 

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12