Magenta Vision viser fargeprøver

Blekkprodusenten Magenta Vision bringer hele blekkporteføljen til Fespa. Dette er i et forsøk på å løfte frem årets messetema.

Den polske produsenten av inkjet blekk til storformat, Magenta Vision, ønsker å leve opp til årets messe tema “Where color comes alive”. Dette skal de gjøre ved å demonstrere sine blekkfarger i en ny storformatskriver, Teckwin Shark 5000.
Det er en superbred trykkpresse som inneholder åtte Fuji StarFire SG600 skrivehoder og fungerer med en drop-on-demand-teknologi.

Hvert skrivehode har 1 536 uavhengige kanaler i seks rekker i en dyseplate, som igjen kan mate dryppstørrelser fra 8 til 33 pikolitere, skriver Magenta Vision i en pressemelding.
Blekkfargene som selskapet presenterer under messen er alt fra UV-LED blekk, vannbasert blekk, blekk som kan herdes med UV, ECO-solvent, solvent, latex med flere.
I følge produsenten kan fargene brukes til å trykke på en rekke underlag – konvolutter, poser, bestrøkne og ikke-bestrøkne underlag, etiketter, aluminiumsfolie og andre folier som PE, PP, PET og PVC.
– Vi er veldig glade for å løfte frem årets tema på Fespa, Where colors comes alive. Systemene og løsningene vi har utviklet i vår portefølje er utformet for å hjelpe kunder med å sørge for at de skiller seg ut i deres service og levering, kommenterer Charles Poot-Baudier, administrerende direktør i Magenta Vision.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kandrup Boktrykkeri har blitt 40% raskere i innkjøringen på offset

Tekst: Søren Winsløw |

Kandrup Bogtrykkeri A/S byttet nylig til Agfas prosessfrie trykkplate Eclipse. Dette har manifestert seg i en rekke håndgripelige produktivitetsforbedringer. Samlet sett har det medvirket til å øke innkjøringshastigheten samt redusert såvel søppel som nedetid på grunn av rengjøring.

Publisert av: