Magenta Vision viser fargeprøver

PUBLISERT: 2 mars 2020
OPPDATERT: 2 mars

Blekkprodusenten Magenta Vision bringer hele blekkporteføljen til Fespa. Dette er i et forsøk på å løfte frem årets messetema.

Den polske produsenten av inkjet blekk til storformat, Magenta Vision, ønsker å leve opp til årets messe tema «Where color comes alive». Dette skal de gjøre ved å demonstrere sine blekkfarger i en ny storformatskriver, Teckwin Shark 5000.
Det er en superbred trykkpresse som inneholder åtte Fuji StarFire SG600 skrivehoder og fungerer med en drop-on-demand-teknologi.

Hvert skrivehode har 1 536 uavhengige kanaler i seks rekker i en dyseplate, som igjen kan mate dryppstørrelser fra 8 til 33 pikolitere, skriver Magenta Vision i en pressemelding.
Blekkfargene som selskapet presenterer under messen er alt fra UV-LED blekk, vannbasert blekk, blekk som kan herdes med UV, ECO-solvent, solvent, latex med flere.
I følge produsenten kan fargene brukes til å trykke på en rekke underlag – konvolutter, poser, bestrøkne og ikke-bestrøkne underlag, etiketter, aluminiumsfolie og andre folier som PE, PP, PET og PVC.
– Vi er veldig glade for å løfte frem årets tema på Fespa, Where colors comes alive. Systemene og løsningene vi har utviklet i vår portefølje er utformet for å hjelpe kunder med å sørge for at de skiller seg ut i deres service og levering, kommenterer Charles Poot-Baudier, administrerende direktør i Magenta Vision.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12