Magenta Vision viser fargeprøver

PUBLISERT: 2 mars 2020
OPPDATERT: 2 mars

Blekkprodusenten Magenta Vision bringer hele blekkporteføljen til Fespa. Dette er i et forsøk på å løfte frem årets messetema.

Den polske produsenten av inkjet blekk til storformat, Magenta Vision, ønsker å leve opp til årets messe tema «Where color comes alive». Dette skal de gjøre ved å demonstrere sine blekkfarger i en ny storformatskriver, Teckwin Shark 5000.
Det er en superbred trykkpresse som inneholder åtte Fuji StarFire SG600 skrivehoder og fungerer med en drop-on-demand-teknologi.

Hvert skrivehode har 1 536 uavhengige kanaler i seks rekker i en dyseplate, som igjen kan mate dryppstørrelser fra 8 til 33 pikolitere, skriver Magenta Vision i en pressemelding.
Blekkfargene som selskapet presenterer under messen er alt fra UV-LED blekk, vannbasert blekk, blekk som kan herdes med UV, ECO-solvent, solvent, latex med flere.
I følge produsenten kan fargene brukes til å trykke på en rekke underlag – konvolutter, poser, bestrøkne og ikke-bestrøkne underlag, etiketter, aluminiumsfolie og andre folier som PE, PP, PET og PVC.
– Vi er veldig glade for å løfte frem årets tema på Fespa, Where colors comes alive. Systemene og løsningene vi har utviklet i vår portefølje er utformet for å hjelpe kunder med å sørge for at de skiller seg ut i deres service og levering, kommenterer Charles Poot-Baudier, administrerende direktør i Magenta Vision.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324