Fespa-messen utsettes

Fespamessen på IFEMA i Madrid, 24-27 mars er innstilt. Nye datoer er ikke annonsert.

Fespa-messen i Madrid utsettes på foreløpig ubestemt tid som et resultat av spredningen av coronaviruset i Europa.

Fespa har tatt beslutningen om å avlyse Madrid-messen 24.-27. Mars. Dette gjelder også for de to parallelle messene European Sign Expo og Sportswear Pro. Arrangørene skriver i en pressemelding at Fespa har blitt utsatt på ubestemt tid på grunn av den «raskt utviklende situasjonen angående COVID-19».

I slutten av februar kunngjorde arrangøren at de hadde tatt høyde for spredningen av Coronavirus, blant annet med forebyggende tiltak mot kinesiske utstillere. Men til tross for dette har arrangøren, etter dialog med sine berørte partnere, konkludert med at det er bedre å utsette messen. Tilbakemeldingene fra utstillere, og tilgang til utstillingssteder vil danne grunnlaget for nye datoer, kunngjør arrangøren.

Sign & Print er straks ute med et nytt magasin, der vi blant annet presenterer noe av det vi ville ha fått sett på ulike stands på messen. Nå blir det å smøre seg med tålmodighet til messen kommer i gang igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.