Lastebiler og interiør

PUBLISERT: 12 mars 2020
OPPDATERT: 12 mars
En lastebilfolie som vulkaniseres rett på kapellet er en supernyhet hos Hexis. Borte er tiden da kapellet først måtte trykkes og deretter syes, ifølge Nordensjef Patrik Martinsson.

Interiør fortsetter å vokse hos Hexis. Foliene med forskjellige strukturer som deretter kan printes med valgfritt mønster er populære. Men det er fortsatt på kjøretøysiden Hexis er sterkest. I dag, supplert med 13 lastebilfolier, åpnes et helt nytt marked seg for kapeller. Og det nordiske hovedkontoret flytter til Landskrona.

Hexis ‘salgssjef Joachim Wallgren snakker om de mange foliene som gir muligheten til å gi følelsen av tre, betong, gips, fliser og mye mer.

Når Hexis i vår flytter til helt nye lokaler rett ved E6 i Landskrona, skapes helt nye muligheter for utdanning. Selskapet har to personer som er sertifisert fra fabrikken og som ikke har noen annen oppgave enn å trene og sertifisere montører fra hele Norden. Det krever mye profesjonell ferdighet å foliere riktig. Dette vet alle som har prøvd det yrket.

–Nå vil vi også kunne vise det nye lastebilbanneret vårt, en skjærefolie i 13 ulike farger, sier administrerende direktør Patrik Martinsson.

–Det er en printvariant med tilhørende laminat i blank, matt og sateng. Det som er unikt er at den vulkaniserer seg sammen med kapellet, så det ikke triller av – ganske enkelt. Så det løsner ikke, selv om kapellet står og slår frem og tilbake i årevis i trafikken.

–Vi har ikke engang vært og snust på dette markedet før, sier Joachim Wallgren, salgssjef.

–Nå som vi har begynt å se på det, så er det kjempestort. I dag må de trykke direkte på kapellet før de syr og sveiser dem. Med Hexis løsning kutter du som en hvilken som helst skjærefolie og trekker den deretter på kapellet når det er på bilen. Etter noen timer har folien brent seg ferdig og er fullstendig sammen-vulkanisert med kapellet.

–På harde materialer kan du fortsatt bruke vanlig printfolie.

Jeg spør Patrik Martinsson om garantier. Han sier at for uprintet gjelder en garanti som Hexis alene står for.

–Hvis du har printet og laminert riktig, sier vi at det skal vare minst fem år. Men det er der garantien er delt, og printerleverandøren bestemmer når produktet er over – har trykken bleknet, så hjelper det ikke at den gjennomfargede folien forblir farget.

Bodyfence i bilforetakets showroom

Hexis er tydeligvis stolt av sitt nye showroom. Men det er viktig å også være der sluttkundene er. Derfor har selskapet utviklet et Bodyfence Corner, som kan plasseres hos eksklusive bilforhandlere. Vegger og gulv er dekket med Bodyfence-materiale og kundens bil plasseres der og får beskyttelsesfolien på seg. Bodyfence er unik ved at den kan motta steinsprut og ripes uten at det bryter gjennom og skader lakken.

–Vi har ansatt en person som bare skal bygge Bodyfence Corner. Målet er å ha en i hver større by, sier Joachim Wallgren.

Bodyfence Corner bygges nå i alle større byer. Hexis med Joachim Wallgren og Patrik Martinsson står bak initiativet.

Interiør fortsetter å vokse

Et fra starten av lite område vokser nå mer og mer for Hexis. Det er foliene som er trykt med noe spesielt motiv og deretter belagt med en folie som har en preging som bekrefter motivets utseende.

–Du bestemmer om det skal være et monomerisk, polymerisk eller støpt produkt. Du bestemmer hva slags lim du skal ha. Du skal kanskje legge det på et gulv og vil ha en avtagbar folie. Med våre løsninger kan du velge hva du vil, avslutter Patrik Martinsson.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz