Drupa utsettes ett år

Som følge av koronaviruset Covid-19 og utbredelsen av dette, innstilles den store grafiske bransjemessen Drupa. Den utsettes ett år. Samme skjebne får emballasjemessen Interpack. 

Messe Düsseldorf utsetter den internasjonale trykkmessen Drupa som var planlagt holdt 16.-26. juni. Den kommer nå i stedet å finne sted fra 20.-30. april 2021 som følge av koronaviruset Covid-19s utspredelse. Også emballasjemessen som skulle ha blitt avholdt i mai, Interpack, gjør det samme og arrangeres i stedet 25. februar til 3. mars 2021.

Messe Düsseldorf skriver i en pressemelding at beslutningen baseres på anbefalelsen fra den tyske regjeringen og Robert Koch-instituttets prinsipper ved å bedømme risikoen for større hendelser, samt den siste tidens betydelige økning av antallet personer som har blitt smittet av sykdommen Covid-19, i Europa og globalt. Dessuten fattet byen Düsseldorf 11. mars en beslutning om forbud mot større evenementer med mer enn 1 000 deltakere.

– Beslutningen ble tatt i nært samråd med vårt rådgivende styre og sponsororganisasjoner, sier Werner M. Dornscheidt, styreleder for Messe Düsseldorf i en uttalelse.

Beslutningen om å innstille rimer også med hva mange foretak har ønsket, ifølge arrangøren:

– Som deres partner gjør vi for tiden alt for å minske de økonomiske tapene som våre utstillere har hatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *