Vannbasert fargeprint med høy densitet og høyeste miljø-klassifisering

Roland DG introduserer den nye EJ-640 DECO-printeren. Den printer med organisk vannbasert blekk og er utviklet for utskrift av interiørløsninger av høy kvalitet.

EJ-640 DECO er designet spesielt for å imøtekomme kravene i det blomstrende interiørmarkedet. Den kan produsere tilpassede tapeter, lampeskjermer, persienner, plakater, utstillingsgrafikk, utendørs kampanjer og mye mer. Det oppfyller den økende appetitten på miljøvennlige produkter – og design som skiller seg ut fra mengden.

Om den nye skriveren sier Rachael Taylor, interiørarkitekt, kreativ stylist og medgründer av Make it in Design: – EJ-640 DECO-skriveren er perfekt for tilpassede bakgrunnsbilder – en fin måte å vise frem mine egne design. Roland DG har virkelig forstått hva designere og forbrukere krever for interiørdesign i hjemmet. Jeg elsker spesielt det mer naturlige utseendet på utskriftene sammen med dets miljøvennlige profil.

Den vannbaserte blekket har en høy tetthet og er kompatibel med et stort utvalg av medier. Dette gjelder belagte og ubelagte, PVC-fri samt vanlige tapeter fra bærekraftige kilder. EJ-640 DECO blekk leverer vaskbare utskrifter med den høyeste AgBB-karakteren * på A + for inneluftkvalitet.

De hurtigtørkende blekkene krever ingen avgassing, hvilket muliggjør printing, ferdiggjøring og levering samme dag. Sammen med holdbare printhoder, tørking ved lav temperatur og reduserte blekkutgifter blir kostnadene opptil 50% sammenlignet med lignende printsystemer.

*) AgBB (Ausschuss zur gesundheitlichen Bewertung von Bauprodukten) er den tyske motparten til den amerikanske GreenGuard, som tester og sertifiserer produkter som er relevante for inneklimaet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.