HP lanserer laserprinter med påfyllbar tonerkassett

PUBLISERT: 2 april 2020
OPPDATERT: 2 april
HP lanserer verdens første laserprinter med påfyllbar tonerkassett.

1. april presenterte HP  verdens første laserprinter med påfyllbar tonerkassett som skal senke utskriftskostnaden til mindre enn 10 øre per side.

HP Neverstop Laser er den første av sitt slag med såkalt «easy toner reload», noe som senker utskriftskostnaden til mindre enn 10 øre per side.

– Når vi går fra kontor til hjemmekontor trenger vi teknologi som er enkel å bruke, og har få avbrudd. HP Neverstop Laser leverer begge deler. Det betyr at du kan skrive ut i flere måneder uten å måtte fylle på toner, samtidig som du printer til den laveste mulige prisen per side, sier Tuan Tran, President, Printing i HP Inc.

En av de to nye modellene

Kapasiteten til printeren er opptil 5000 sider før toneren må fylles første gang. I tillegg er det ekstremt enkelt å etterfylle kassetten. Etter påfyll vil tonerkostnaden være på mindre enn 10 øre per side etter påfyll. HP Toner Reload Kits koster mindre, med opptil 2,5 ganger flere sider sammenlignet med lignende HP-tonerkassetter.
Enkel mobilskanning og utskrift, sømløs bestilling av Toner Reload Kits og Smart Task-organisering med HP Smart App er også inkludert med dette printersystemet.

Sertifisert energibesparende og bærekraftig
HP Neverstop Laser-teknologien sørger for lavere utslipp samt renere luftkvalitet, og er både Blue Angel- og Energy Star 3.0-sertifisert.
Printeren er laget med mer enn 25 prosent resirkulert plast. Toner Reload Kitsene er laget av 75 prosent resirkulert plast.

Priser og tilgjengelighet
To modeller fra HP Neverstop Laser-serien blir tilgjengelig i Norge i løpet av april måned:

• HP Neverstop Laser MFP 1202 NW vil bli solgt på Komplett, Staples og Elkjøp til veil. pris NOK 3.299,-
• HP Neverstop 1001 NW vil bli solgt på Komplett og Staples til veil. pris NOK 2.799,-

Mer informasjon om printerne finner du på www.hp.com/neverstop.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324