To nye 24-tommere fra Epson

Epson har lansert to nye printere for formatet 24 tommer, den ene er storformatprinteren SureColor T2100 og den andre er sublimeringsprinteren SureColor SC-F500. SC T2100 er den rimeligste og minste bærbare storformatskriver i T-serien mens SC-F500 er en desktop sublimeringsprinter med max format 61cm.

SC-F500
Epson har omsider lansert en desktop sublimeringsprinter med max format 61cm. Fra før er har Epson kun konsentrert seg om markedet mellom 111 cm og 160 cm. Med denne printeren håper Luth Gruppen å nå ut til nye markeder som i all hovedsak har vært sawgrass sitt i Norge.

Printeren ble utviklet for å hjelpe reklamebutikker, fotolaboratorier, klesprodusenter og kopibutikker til å gi større valgfrihet for kunden gjennom fleksibel utskrift av høy kvalitet, heter det fra Epson.

SureColor SC-F500 er en desktop sublimeringsprinter.

Blant produktene man kan benytte denne printeren til nevner Epson trykte telefondeksler, krus, musematter, t-skjorter og puter. Etterfylling av blekk gjør man med blekkflasker på 140 ml og det kan man gjøre også mens printeren driver på med en utskrift, så man unngår nedetid for blekkpåfyll. Den er utstyrt med en 4,3-tommers berøringsskjerm som gir enkel tilgang til nødvendig informasjon og også kan betjenes
med hansker. SC-F500 har Wi-Fi-tilkobling og automatisk bytting av medier.

SureColor T2100

SC T2100
Epson har lansert sin rimeligste og minste bærbare storformatskriver i T-serien. Den nye 24-tommers SureColor T2100 er designet for å imøtekomme behovene til arkitekter, ingeniører, lærere og designere. Det robuste og lette designet gjør skriveren ideell for arbeid hjemmefra, små studioer, klasserom eller andre steder som for eksempel byggeplasser, heter det i presseskrivet fra Epson.

Den trådløse skriveren kan få plass på et skrivebord eller plasseres på eget stativ, og kan lett tas bort når den ikke er i bruk.

SureColor T2100 håndterer et bredt spekter av profesjonelle dokumenter, inkludert plakater, presentasjoner, CAD-tegninger og arkitektonisk og teknisk design. Epson UltraChrome XD2 pigmentert blekk leverer holdbare arkivtrykk med strålende farger og skarpe linjer på praktisk talt alle papirtyper for både innendørs og utendørs bruk.

En unik auto-switching-funksjonaliteten gjør det mulig å bytte mellom storformatpapir på rull og A4/A3 kuttet ark, uten at brukerne trenger å berøre skriveren. Dette er praktisk for små selskaper som trenger flerbruksutskrifter, men har begrenset arbeidsplass.

–SureColor T2100 er ideell for profesjonelle, gründere og start-ups som ønsker å produsere nøyaktige og klare utskrifter trådløst fra PC, nettbrett og smarttelefon, sier Kai Olsen, ansvarlig for storformat i Epson Norge. –Portabiliteten gjør den perfekt for små bedrifter innen detaljhandel, utdanningsinstitusjoner, ingeniører, designere og arkitekter. Hvis du leter etter en pålitelig, brukervennlig og kostnadseffektiv skriver, trenger du ikke lete lenger, avslutter han.

SureColor T2100 benytter Epsons PrecisionCore MicroTFP skrivehodeteknologi og dyseverifiseringsteknologi for automatisk å oppdage og justere dysetilstand. Skriveren har høye utskriftshastigheter som gir nøyaktige utskrifter i størrelse A1 på 43 sekunder, med presis detalj og pålitelighet i kommersiell kvalitet. Med integrert trådløs og Wi-Fi Direct-tilkobling kan arkitekter og designere sømløst skrive ut fra nettbrett og smarttelefon eller bruke den nye 4,3-tommers LCD-berøringsskjermen med enkel og intuitiv menykontroll og navigasjon.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.