Ricoh fusjonerer med deres Anajet-selskap

I 2016 kjøpte Ricoh firmaet Anajet, som er spesialister på DTG (Direct to Garment – direkte-på-tøy) og sublimeringsprint. De har bl.a. DTG-løsningene Ri 100, Ri 1000 og Ri 3000.

De to virksomhetene, Ricoh og Anajet, ble drevet videre som to selvstendige selskaper.

Nå blir Anajet offisielt fusjonert inn i Ricoh. Formålet er å oppnå større effektivitet og bedre styring av Anajet-virksomheten samt ikke minst for å oppnå synergi og redusert overhead.

Alle produkter, tjenester, garantier og firmakontaktinformasjon forblir de samme som tidligere. Fusjoneringen trer i kraft 1. juni 2020. Den gamle Anajet-logoen blir faset ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon: VarioPRINT IX-serien er i gang

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

De første bestillingene og installasjonene av Varioprint IX-serien er i gang, meldes det fra Canon.

Canon har allerede mottatt de første bestillingene på den avanserte arkmatede inkjet trykkpressen siden lanseringen 1. april i år. I de kommende månedene blir den nye trykkpressen installert hos flere kunder i EMEA-regionen (Europa, Midtøsten og Afrika) og vil bidra til produksjons- og vekstmuligheter innen kommersiell utskrift.

Publisert av: 

Norsk Fjørfelag valgte Merkur Grafisk

Tekst: Roger Stormo | Foto: Merkur Grafisk

Da trykkeriet Norsk Fjørfelag benyttet gikk konkurs for to år siden, måtte de finne et nytt trykkeri for medlemsbladet sitt Fjørfe. Ett av kravene deres var at det måtte være et trykkeri som trykket i Norge og prisen var en viktig faktor, siden de er en liten organisasjon med begrensede midler. Etter en helhetsvurdering falt valget på Merkur Grafisk.

Publisert av: 

Omstilte produksjonen under koronakrisen

Koronakrisen medførte kraftig reduksjon i de grafiske oppdragene, noe som medførte permittering av mange i produksjonen hos CopyCat.  Sammen med Nautilus Subsea utviklet firmaet da prototyper for ansiktsvisirer og etablerte en produksjonslinje på kort tid. Visirproduksjonen har gitt nye muligheter og bragt optimismen tilbake hos CopyCat-medarbeiderne.

Publisert av: