Komori kjøper MBO

Komoris navn på det nye datterselskapet med fokus på etterbehandlingsmaskiner heter MBO Prepress Solutions.

Overtakelsen er sluttført. MBO er nå et heleid datterselskap  Komori under det nye foretaksnavnet MBO Postpress Solutions.

Den japanske produsenten av trykkpresser Komori har overtatt samtlige aksjer i MBO Group. Tyske MBO Group er produsent av falsmaskiner, er representert i 60 land og har produksjonsanlegg i Tyskland og Portugal.

Japanske Komori ble grunnlagt i 1923 og driver med produksjon og salg av offsetpresser. I disse dager gjennomfører selskapet en omstrukturering av forretningsstrukturen, og retter seg blant annet digitaltrykk og legemiddel- og emballasjeområdet.

Enn så lenge er ikke de to selskapenes aktiviteter i overenstemmelse med hverandre. Men Komoris plan er at gjennom oppkjøpet av MBO skal de begynne å markedsføre unike produkter som støtter deres virksomhet, som maskiner for etterbehandling for kommersielle trykkerier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.