DepMedia har kjøpt en Accurio Press C14000

PUBLISERT: 26 mai 2020
OPPDATERT: 26 mai

DSS – Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon har en stort hustrykkeri, DepMedia, som har til oppgave å levere grafiske tjenester og trykksaker til departementene og statsforvaltningen. Nå har de gått til innkjøp av en Accurio Press C14000 fra Konica Minolta.

DepMedia leverer en rekke type dokumenter i ulike formater og innbindingsformer. Som oftest med korte tidsfrister og strenge krav til kvalitet på sluttproduktet.

En effektiv arbeidsflyt og digitaltrykk-produksjon er derfor svært viktig for DSS. – Vi er helt avhengig av produktive maskiner med pålitelig in-line etterbehandling, vi leverer tross alt informasjon og dokumentasjon som våre politikere må ha for å treffe de riktige beslutningene, sier Raymond Svendsen i DSS.

Nylig fikk DSS installert en Konica Minolta Accurio Press C14000, – en 140 siders fargemaskin med en kraftig in-line booklet finisher. Hefter i større serier, med utfallende trykk, tekst og bilder samt grafiske farger på ubestrøket papir og med mange sider er en typisk digitaltrykkapplikasjon hos DSS. Maskinen har en automatisk kontroll, optimalisering av trykkbilde og tosidig pasning med den nye IQ-501 enheten. – Accurio Press C14000 leverer den beste printkvaliteten jeg har sett, sier Raymond Svendsen.

AccurioPress C14000

Maskinens skriver ut 140 A4 sider i minuttet, perfekt utskriftskvalitet av bilder og tekst på ubestrøket media og meget bra finish på trimming, fals og stift i booklet finsheren. DepMedia opplever også maskinen som enkel å betjene og med lite nedetid.

Digitaliseringen innen statsforvaltningen er som alle kjenner til en pågående prosess med store opplagsreduksjoner, og minimalt lagerhold. Print i små opplag og «Trykk etter behov» – er det brukerne ønsker i dag. Bestillingsløsning på nett linket rett mot produksjonssystemet gir svært effektiv produksjon. – Vi forventere mye av vår ny-anskaffede Accurio Press C14000 i de neste årene, avslutter Raymond Svendsen.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz