DepMedia har kjøpt en Accurio Press C14000

DSS – Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon har en stort hustrykkeri, DepMedia, som har til oppgave å levere grafiske tjenester og trykksaker til departementene og statsforvaltningen. Nå har de gått til innkjøp av en Accurio Press C14000 fra Konica Minolta.

DepMedia leverer en rekke type dokumenter i ulike formater og innbindingsformer. Som oftest med korte tidsfrister og strenge krav til kvalitet på sluttproduktet.

En effektiv arbeidsflyt og digitaltrykk-produksjon er derfor svært viktig for DSS. – Vi er helt avhengig av produktive maskiner med pålitelig in-line etterbehandling, vi leverer tross alt informasjon og dokumentasjon som våre politikere må ha for å treffe de riktige beslutningene, sier Raymond Svendsen i DSS.

Nylig fikk DSS installert en Konica Minolta Accurio Press C14000, – en 140 siders fargemaskin med en kraftig in-line booklet finisher. Hefter i større serier, med utfallende trykk, tekst og bilder samt grafiske farger på ubestrøket papir og med mange sider er en typisk digitaltrykkapplikasjon hos DSS. Maskinen har en automatisk kontroll, optimalisering av trykkbilde og tosidig pasning med den nye IQ-501 enheten. – Accurio Press C14000 leverer den beste printkvaliteten jeg har sett, sier Raymond Svendsen.

AccurioPress C14000

Maskinens skriver ut 140 A4 sider i minuttet, perfekt utskriftskvalitet av bilder og tekst på ubestrøket media og meget bra finish på trimming, fals og stift i booklet finsheren. DepMedia opplever også maskinen som enkel å betjene og med lite nedetid.

Digitaliseringen innen statsforvaltningen er som alle kjenner til en pågående prosess med store opplagsreduksjoner, og minimalt lagerhold. Print i små opplag og «Trykk etter behov» – er det brukerne ønsker i dag. Bestillingsløsning på nett linket rett mot produksjonssystemet gir svært effektiv produksjon. – Vi forventere mye av vår ny-anskaffede Accurio Press C14000 i de neste årene, avslutter Raymond Svendsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: