DepMedia har kjøpt en Accurio Press C14000

DSS – Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon har en stort hustrykkeri, DepMedia, som har til oppgave å levere grafiske tjenester og trykksaker til departementene og statsforvaltningen. Nå har de gått til innkjøp av en Accurio Press C14000 fra Konica Minolta.

DepMedia leverer en rekke type dokumenter i ulike formater og innbindingsformer. Som oftest med korte tidsfrister og strenge krav til kvalitet på sluttproduktet.

En effektiv arbeidsflyt og digitaltrykk-produksjon er derfor svært viktig for DSS. – Vi er helt avhengig av produktive maskiner med pålitelig in-line etterbehandling, vi leverer tross alt informasjon og dokumentasjon som våre politikere må ha for å treffe de riktige beslutningene, sier Raymond Svendsen i DSS.

Nylig fikk DSS installert en Konica Minolta Accurio Press C14000, – en 140 siders fargemaskin med en kraftig in-line booklet finisher. Hefter i større serier, med utfallende trykk, tekst og bilder samt grafiske farger på ubestrøket papir og med mange sider er en typisk digitaltrykkapplikasjon hos DSS. Maskinen har en automatisk kontroll, optimalisering av trykkbilde og tosidig pasning med den nye IQ-501 enheten. – Accurio Press C14000 leverer den beste printkvaliteten jeg har sett, sier Raymond Svendsen.

AccurioPress C14000

Maskinens skriver ut 140 A4 sider i minuttet, perfekt utskriftskvalitet av bilder og tekst på ubestrøket media og meget bra finish på trimming, fals og stift i booklet finsheren. DepMedia opplever også maskinen som enkel å betjene og med lite nedetid.

Digitaliseringen innen statsforvaltningen er som alle kjenner til en pågående prosess med store opplagsreduksjoner, og minimalt lagerhold. Print i små opplag og «Trykk etter behov» – er det brukerne ønsker i dag. Bestillingsløsning på nett linket rett mot produksjonssystemet gir svært effektiv produksjon. – Vi forventere mye av vår ny-anskaffede Accurio Press C14000 i de neste årene, avslutter Raymond Svendsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: