Agfa med webinarer for offsetkunder

Når Drupa skulle ha gått av stabelen arrangerer Agfa et seksdagers bransjeevent for de som driver med offsettrykking.

Agfa holder en virtuell begivenhet for offsettrykkbransjen i løpet av den opprinnelige Drupa tidsrammen.
Agfa har kunngjort Studio 4D48, en seks dager lang virtuell begivenhet med program for å støtte trykkerier over hele verden gjennom de nåværende utfordringene og hjelpe dem med å planlegge for fremtiden. Arrangementet går fra 18. til 26. juni, noe som sammenfaller med den opprinnelige Drupa-tidsrammen.

Serien med målrettede pedagogiske webinarer fokuserer på markeds- og teknologitrender, samt på hvordan trykkerier kan dra nytte av Agfas skreddersydde innovasjoner for offsettrykkbransjen. Disse inkluderer trykkplater, maskinvare og en rekke arbeidsflyter, fargestyring, trykkstandardisering og programvare. Alle støtter Agfa sin ECO³-tilnærming, som tar sikte på å gjøre trykkejobber mer økonomiske, økologiske og praktiske.

–4D48 ville vært vårt standnummer på Drupa, sier Guy Desmet, markedssjef for Agfas forretningsdivisjon Offset Solutions. –Drupa og andre messer kan ha blitt utsatt eller til og med kansellert på grunn av COVID-19-utbruddet, men vårt engasjement for trykkeribransjen står sterkt. Vi ønsker å inspirere og engasjere trykkerier. I Studio 4D48 vil ekspertene våre gi dem en oppdatering om tilbudet vårt, og hvordan det kan føre virksomhetene deres fremover på en kostnadseffektiv måte, avslutter han.

Totalt vil arrangementet holde to webinarer per dag i løpet av de seks dagene, bestående av en blanding av ekspertsamtaler, brukersaker og spørsmål og svar-økter. Hvert webinar fokuserer på et spesifikt markedssegment, inkludert kommersiell heatset og arkmatet trykking, offset-emballasje og avisproduksjon. Ulike typer automatisering og effektivitet øker, og kostnadsreduksjon vil også være en felles tråd. Alle webinarer vil bli strømmet fra Agfas hovedkvarter i Belgia, og er på engelsk. De vil vare mellom 30 og 45 minutter hver.

Lenke: Studio 4D48

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *