Messen utsettes til neste år

Sign, Print & Promotion-messen flyttes til samme tid i 2021

Sign, Print & Promotion messen, som var planlagt til september i år, flyttes til 15. og 16. september 2021. Dette på grunn av den usikkerheten som er rundt koronaviruset, smitterisiko og myndighetenes fremtidige anbefalinger.

Messen flyttes altså ett år fremover. Våre utstillere har sagt seg fornøyd med dette, og de stands som er booket blir der de var tenkt å være. Så ingen endring på hallplanen. Det eneste som skjer er at messen flyttes ett år fremover. Vi ønsker alle som hadde tenkt seg dit i år velkommen til Hellerudsletta neste år!

Hva med nyhetene som skulle ha vært presentert på årets messe?

Det blir likevel en anledning til å skaffe seg informasjon om årets nyheter via høstnummeret av Sign & Print. I det bladet har vi nemlig satt oss fore å presentere de nyhetene som alle skulle ha vist på messen i år. Høstnummeret kommer ut den 8. september. Selvsagt kommer vi også til å presentere nyheter i våre nyhetsbrev og på nettstedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: