Roland DG tar farge til neste nivå med ny storformatprinter TrueVIS VF2-640

Roland DG har utvidet sin prisbelønte TrueVIS-serie ytterligere med den nye TrueVIS VF2-640, konstruert for å levere utrolig fargegjengivelse og enestående ytelse på skilt, bakbelyst, plakater, bilfoliering med mer.

Ekstraordinære farger og eksepsjonell produksjon
Med utgangspunkt i suksessen med TrueVIS VG2 og SG2 printer/kutterløsningene, har den nye TrueVIS VF2-640 storformatprinteren med GREENGUARD Gull-sertifisert TR2-blekk i grønt, oransje, hvitt og CMYKLcLmLk. Dette ekstraordinære fargespekteret fungerer med den nye True Rich Color forhåndsinnstillingen for å gjøre det enkelt å kombinere livlige nyanser med nøytrale gråtoner, glatte graderinger og naturlige hudtoner for å oppnå enestående fargekvalitet, hevder produsenten. I tillegg er den medfølgende RIP- og programvaren for printadministrering, VersaWorks 6, utviklet for å forenkle driften mens du maksimerer kraften til VF2-640.

En forretningsbygger som er enkel i bruk
En tidlig bruker av TrueVIS VF2-640 er WLM Design BV, en spesialist innen motorsportgrafikk og klær med base i Nederland. Eieren Wisja Lamers kommenterer: –Vi har brukt TrueVIS VF2-640 de siste månedene for å produsere tilpassede klistremerker og har blitt overrasket over ytelsen. Den enkle håndteringen og muligheten til å matche spotfarger er en fantastisk fordel for oss og våre kunder.

Paul Willems, direktør for forretningsutvikling og produktstyring i Roland DG EMEA, legger til: –TrueVIS VF2-640 er et spennende tilskudd som vil løfte arbeidet til skiltvirksomheter og leverandører av printtjenester. Som en printenhet kan VF2-640 tilby den ultimate fleksibilitet til brukere som kanskje vil oppgradere sin eksisterende printer eller investere i bare teknologien de trenger.

–For en rekke applikasjoner vil TrueVIS VF2-640 skyve produksjonen til neste nivå mens den leverer forbløffende farger. Tilsetningen av grønn, så vel som oransje og hvit, gjør det virkelig mulig å lage fantastisk grafikk.

TrueVIS VF2-640 er tilgjengelig for kunder i EMEA-regionen. Du kan laste ned brosjyre fra nettstedet til Roland DG.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.