Åpent hus blir demodager hos Luth Gruppen

Luth Gruppen har årlig pleid å arrangere «Åpent hus» for sine kunder og andre interesserte, der man kan komme og se nyheter, nye maskiner og funksjoner og så videre. Nå i disse koronatider har firmaet gjort en vri, for ikke å samle for mange interesserte på en gang: De holder «demodager» i en lengre periode, fra 18. juni til 1, juli.

Kunder og andre interesserte kan bestille dag og tidspunkt i forveien, og får med dette også Luth Gruppens uavbrutte oppmerksomhet under oppholdet der. Luth Gruppen byr som vanlig på forfriskninger til sine gjester og ikke minst spennende ting på demorommet. Dette foregår i Luth Gruppens lokaler i Professor Birkelands vei 34b på Furuset i Oslo, og de venter besøkende fra hele landet. Luth Gruppen peker på følgende høydepunkter

Sublimasjon:
Epson SC-F500 – en helt ny bordmodell som passer inn over alt. Vises i kombinasjon med en Sefa Duplex Pro varmepresse med automatikk.
Epson SC-F9300 – større produksjoner.

Eco-solvent:
Epson SC-SS80600 – markedslederen som stadig vinner nye hjerter med farger og kvalitet som er enestående.

RIP programvare:
Funksjoner i både Caldera og Onyx demonstreres.

Summa:

Summa har de mest brukervennlige og mest fleksible rullskjærerne på markedet. Her kan du komme og se Twin Workflow, Cutting from the backside og den nye Summa S2 T160 OPOSCAM med kameraavlesning for passmerker og opprullersystem.

Har du hatt en Summa tidligere, har du ikke sett alt! Luth Gruppen viser deg hvorfor du bør fortsette med Summa, og hva de kan levere innen rullskjærere og flatbed løsninger.

Cutting from the backside: En ny måte å frese plater med folie på, eller å skjære og rille fra baksiden i kartong.

Twin workflow: Skikkelig fart i produksjonen! Summa rullskjærer og F1612 flatbed skjærer i samarbeid, med sine unike styrker og øker produktiviteten betydelig!

Luth Gruppen lover ekstra gode priser på et begrenset antall nye maskiner. De har også et par demomaskiner som tilbys til en god pris. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder! Sjekk deres nettside for mer informasjon og for å booke tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.