Luth & Co AS blir en del av Industri og Boligprodukter AS

Luth & Co AS vil fra 1.7.2020 være en del av selskapet Industri og Boligprodukter AS (IBG). Overtagelsen skjer ved at IBG kjøper 100% av aksjene i Luth & Co hvor virksomheten deretter overføres til IBG.

Daglig leder og eier Paal Erik Nielsen tar med seg sine ansatte og flytter til IBG sine lokaler i Brobekkveien 80 på Alna i løpet av sommeren. Luth & Co vil bli en del av avdeling Decorativ hos IBG.
Decorativ (tidl. Tegnesenteret) er en av landets ledende distributører av kunst- og tegnemateriell rettet mot kreative kundegrupper som arkitekter, designere, kunstnere og fagskoler innen kunst, design og tegning.
Industri og Boligprodukter AS er en ledende distributør innen byggevarer, spesielt rettet mot gulvbransjen og interiørprodukter, samt hage og utemiljø.

Selskapet skriver i en pressemelding: – Vi ser at tiden er inne for at mindre aktører søker sammen for å utnytte felles ressurser for å være en attraktiv partner for våre kunder. Dagens behov for digitale løsninger på alle plan i bedriften gjør at vi sammen kan tilby enkle og smidige løsninger for våre kunder.
–Produktmessig vil en sammenslåing av Luth og Decorativ bli en solid partner for alle kreative kundegrupper. Vi har begge bakgrunn som leverandører til kreativ grafisk bransje, og et sterkt kundefokus med basis i gode logistikkrutiner og solid produktkunnskap.

–Vi vil nå telle 18 medarbeidere totalt i IBG, som har som fokus å gjøre hverdagen enklere for fagfolk!

Nettbutikken vil fortsatt holde til på www.luth.no/ og alle kontaktpersoner hos Luth & Co er med videre.

Vi gjør oppmerksom på at denne nyhetsnotisen kun gjelder firmaet Luth & Co, mens firmaet Luth Gruppen ikke har noe med denne saken å gjøre. Der er alt som før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: