Luth & Co AS blir en del av Industri og Boligprodukter AS

Luth & Co AS vil fra 1.7.2020 være en del av selskapet Industri og Boligprodukter AS (IBG). Overtagelsen skjer ved at IBG kjøper 100% av aksjene i Luth & Co hvor virksomheten deretter overføres til IBG.

Daglig leder og eier Paal Erik Nielsen tar med seg sine ansatte og flytter til IBG sine lokaler i Brobekkveien 80 på Alna i løpet av sommeren. Luth & Co vil bli en del av avdeling Decorativ hos IBG.
Decorativ (tidl. Tegnesenteret) er en av landets ledende distributører av kunst- og tegnemateriell rettet mot kreative kundegrupper som arkitekter, designere, kunstnere og fagskoler innen kunst, design og tegning.
Industri og Boligprodukter AS er en ledende distributør innen byggevarer, spesielt rettet mot gulvbransjen og interiørprodukter, samt hage og utemiljø.

Selskapet skriver i en pressemelding: – Vi ser at tiden er inne for at mindre aktører søker sammen for å utnytte felles ressurser for å være en attraktiv partner for våre kunder. Dagens behov for digitale løsninger på alle plan i bedriften gjør at vi sammen kan tilby enkle og smidige løsninger for våre kunder.
–Produktmessig vil en sammenslåing av Luth og Decorativ bli en solid partner for alle kreative kundegrupper. Vi har begge bakgrunn som leverandører til kreativ grafisk bransje, og et sterkt kundefokus med basis i gode logistikkrutiner og solid produktkunnskap.

–Vi vil nå telle 18 medarbeidere totalt i IBG, som har som fokus å gjøre hverdagen enklere for fagfolk!

Nettbutikken vil fortsatt holde til på www.luth.no/ og alle kontaktpersoner hos Luth & Co er med videre.

Vi gjør oppmerksom på at denne nyhetsnotisen kun gjelder firmaet Luth & Co, mens firmaet Luth Gruppen ikke har noe med denne saken å gjøre. Der er alt som før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.