Luth & Co AS blir en del av Industri og Boligprodukter AS

PUBLISERT: 25 juni 2020
OPPDATERT: 21 mars

Luth & Co AS vil fra 1.7.2020 være en del av selskapet Industri og Boligprodukter AS (IBG). Overtagelsen skjer ved at IBG kjøper 100% av aksjene i Luth & Co hvor virksomheten deretter overføres til IBG.

Daglig leder og eier Paal Erik Nielsen tar med seg sine ansatte og flytter til IBG sine lokaler i Brobekkveien 80 på Alna i løpet av sommeren. Luth & Co vil bli en del av avdeling Decorativ hos IBG.
Decorativ (tidl. Tegnesenteret) er en av landets ledende distributører av kunst- og tegnemateriell rettet mot kreative kundegrupper som arkitekter, designere, kunstnere og fagskoler innen kunst, design og tegning.
Industri og Boligprodukter AS er en ledende distributør innen byggevarer, spesielt rettet mot gulvbransjen og interiørprodukter, samt hage og utemiljø.

Selskapet skriver i en pressemelding: – Vi ser at tiden er inne for at mindre aktører søker sammen for å utnytte felles ressurser for å være en attraktiv partner for våre kunder. Dagens behov for digitale løsninger på alle plan i bedriften gjør at vi sammen kan tilby enkle og smidige løsninger for våre kunder.
–Produktmessig vil en sammenslåing av Luth og Decorativ bli en solid partner for alle kreative kundegrupper. Vi har begge bakgrunn som leverandører til kreativ grafisk bransje, og et sterkt kundefokus med basis i gode logistikkrutiner og solid produktkunnskap.

–Vi vil nå telle 18 medarbeidere totalt i IBG, som har som fokus å gjøre hverdagen enklere for fagfolk!

Nettbutikken vil fortsatt holde til på www.luth.no/ og alle kontaktpersoner hos Luth & Co er med videre.

Vi gjør oppmerksom på at denne nyhetsnotisen kun gjelder firmaet Luth & Co, mens firmaet Luth Gruppen ikke har noe med denne saken å gjøre. Der er alt som før.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik