Beskyttelsesfolie mot Korona

PUBLISERT: 3 juli 2020
OPPDATERT: 3 juli
Patrik Martinsson hos Hexis

95 prosent av koronaviruset er uskadeliggjort etter 15 minutter. Etter en time er 99,87 prosent borte. Disse oppsiktsvekkende resultatene sier Hexis at de har har mottatt i en testrapport for den antibakterielle Purezone-folien.

Da Sign & Print i forrige trykte blad skrev om Hexis ‘beskyttelsesfilm Purezone, var vi nøye med å påpeke at den er antibakteriell, men ikke har noen dokumentert beskyttelse mot korona. Det er denne dokumenterte beskyttelsen som foreligger nå, ifølge et dokument fra et tredjepartslaboratorium.

– Purezone er et produkt som vi har solgt siden 2013, sier Norden-sjef Patrik Martinsson. Det nye er at produktet er testet slik at det dokumentert har en så kraftig effekt mot koronaviruset. Det er reaktive sølvioner som finnes i Purezone-folier, som raskt hemmer bakterier og koronavirus.

Hexis er et familieeid fransk selskap, og samtidig med nyheten oppgir de at det ikke vil være noen prisøkning på folien. Det viktige nå er å få den ut og at den påføres blant annet dørhåndtak, spyleknapper, resepsjonsdisker, berøringsskjermer og stolpene i busser.

– Purezone er tilgjengelig i matt og blank folie, og i en som er strukturert som skinn eller tre. Vi har matt og blank Purezone på lagrene våre her i Norden, men vil nå også bestille mer fra vårt sentrallager i Frankrike, sier Patrik Martinsson.

Les videre

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Nordvalls Etikett først i Norden med HP Indigo V12

Som det første trykkeriet i Skandinavia har Nordvalls Etikett investert i HP Indigos flaggskip, HP Indigo V12.
HP-12x

Konica Minolta øker fleksibiliteten i etterbehandlingen

Den nye hybride inlinestackeren – Multi-Purpose Stacker XL – støtter blant annet stacking av lange ark med løfting og transport av tungt papir.
MPS-XL-Plockmatic

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Siste nytt

Robotmessen R24 er en stor inspirasjonskilde

På robotmessen R24 i Odense, Danmark, kunne du få et bredt innblikk i roboters muligheter i moderne produksjon.
R24-01

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Konica Minoltas inline-system for kutting når milepæl

Konica Minolta når en milepæl med over 220 solgte enheter av Inline trimming Unit TU-510 i Europa.
inlue-km