Beskyttelsesfolie mot Korona

Patrik Martinsson hos Hexis

95 prosent av koronaviruset er uskadeliggjort etter 15 minutter. Etter en time er 99,87 prosent borte. Disse oppsiktsvekkende resultatene sier Hexis at de har har mottatt i en testrapport for den antibakterielle Purezone-folien.

Da Sign & Print i forrige trykte blad skrev om Hexis ‘beskyttelsesfilm Purezone, var vi nøye med å påpeke at den er antibakteriell, men ikke har noen dokumentert beskyttelse mot korona. Det er denne dokumenterte beskyttelsen som foreligger nå, ifølge et dokument fra et tredjepartslaboratorium.

– Purezone er et produkt som vi har solgt siden 2013, sier Norden-sjef Patrik Martinsson. Det nye er at produktet er testet slik at det dokumentert har en så kraftig effekt mot koronaviruset. Det er reaktive sølvioner som finnes i Purezone-folier, som raskt hemmer bakterier og koronavirus.

Hexis er et familieeid fransk selskap, og samtidig med nyheten oppgir de at det ikke vil være noen prisøkning på folien. Det viktige nå er å få den ut og at den påføres blant annet dørhåndtak, spyleknapper, resepsjonsdisker, berøringsskjermer og stolpene i busser.

– Purezone er tilgjengelig i matt og blank folie, og i en som er strukturert som skinn eller tre. Vi har matt og blank Purezone på lagrene våre her i Norden, men vil nå også bestille mer fra vårt sentrallager i Frankrike, sier Patrik Martinsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *