Beskyttelsesfolie mot Korona

Patrik Martinsson hos Hexis

95 prosent av koronaviruset er uskadeliggjort etter 15 minutter. Etter en time er 99,87 prosent borte. Disse oppsiktsvekkende resultatene sier Hexis at de har har mottatt i en testrapport for den antibakterielle Purezone-folien.

Da Sign & Print i forrige trykte blad skrev om Hexis ‘beskyttelsesfilm Purezone, var vi nøye med å påpeke at den er antibakteriell, men ikke har noen dokumentert beskyttelse mot korona. Det er denne dokumenterte beskyttelsen som foreligger nå, ifølge et dokument fra et tredjepartslaboratorium.

– Purezone er et produkt som vi har solgt siden 2013, sier Norden-sjef Patrik Martinsson. Det nye er at produktet er testet slik at det dokumentert har en så kraftig effekt mot koronaviruset. Det er reaktive sølvioner som finnes i Purezone-folier, som raskt hemmer bakterier og koronavirus.

Hexis er et familieeid fransk selskap, og samtidig med nyheten oppgir de at det ikke vil være noen prisøkning på folien. Det viktige nå er å få den ut og at den påføres blant annet dørhåndtak, spyleknapper, resepsjonsdisker, berøringsskjermer og stolpene i busser.

– Purezone er tilgjengelig i matt og blank folie, og i en som er strukturert som skinn eller tre. Vi har matt og blank Purezone på lagrene våre her i Norden, men vil nå også bestille mer fra vårt sentrallager i Frankrike, sier Patrik Martinsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Økt produktivitet og kontroll i 2021

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Vaksineprogrammet har startet, men pandemien er hardnakket og holder oss fortsatt hjemme eller borte fra hverandre og de forskjellige bransjene finner nye arbeidsmetoder for å kompensere. Et nytt webinar setter søkelys på dokumentspredning, mangel på grunnleggende sikkerhet og sensitiv informasjon på avveie.

Publisert av: 

Først i verden med LabelStream 4000

Tekst: Judith Grajewski | Foto: J.Voss, Oschatz Visuelle Medien

Storformattrykkeriet Oschatz Visuelle Medien er det første selskapet i verden som investerer i etikettprinteren LabelStream 4000 fra Canon. De satte UV-inkjetsystemet i gang i november og er fornøyd. Det er også deres kunder, og Canon ser frem til å erobre nye segmenter.

Publisert av: 

Verdenspremierer hos Color Systems på Sign&Print Connect

Tekst: Claes Nordström |

Det blir verdenspremierer av enkelte nyheter når forhandleren Color Systems viser frem sitt sortiment på den digitale messen Sign & Print Connect 9-11. februar. I tillegg til visninger av maskiner fra eget demorom i Vällingby samarbeider de også med Canon, som skal sende visninger av noen av sine produkter live fra Venlo, Holland.

Publisert av: