Roland DG oppgraderer programvare

Paul Willems, leder for forretningsutvikling og produktstyring i Roland DG EMEA.

Roland DG slipper ny versjon av Rip- og VersaWorks 6-programvaren.

Den nye versjonen av VersaWorks 6 kommer med en rekke nye funksjoner. Blant annet en ny True Color Rich forhåndsinnstilling som vil forbedre fargegjengivelsen ytterligere der du kan kombinere livlige nyanser med nøytrale gråtoner, lage myke graderinger og naturlige hudtoner.

Verktøy for konturlinjer
CutContour Lines er en annen funksjon der du med «Job Assistant» automatisk kan legge til konturlinjer for å kutte pdf-designdata i programvaren. Selv om linjen mangler i en tilsendt fil, kan utskrift og skjæring gjøres uten å gå tilbake til programvaren.

Programvaren har en ny funksjon for konturlinjer i pdf-filen. Foto via Roland DG

Flere spektrofotometre
Versjonen er nå også kompatibel med spektrofotometre som brukes til storformatutskrift for å reprodusere farger. Blant annet X-rites 1-serie og Barbieris Spectro LFP-serie.

– Ved å gi brukerne vår den nyeste versjonen av VersaWorks6, tror vi at vi sterkt kan støtte våre kunders trykkvirksomhet når det gjelder både kvalitet og effektivitet, sier Paul Willems, leder for forretningsutvikling og produktstyring i Roland DG EMEA og fortsetter:

– I tillegg til selve trykkpressen, vil vi støtte kundenes kreativitet ved å tilby en totalløsning som inkluderer programvare og applikasjonshjelp.

Mer informasjon om den nyeste versjonen av programvaren finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: