Roland DG oppgraderer programvare

Paul Willems, leder for forretningsutvikling og produktstyring i Roland DG EMEA.

Roland DG slipper ny versjon av Rip- og VersaWorks 6-programvaren.

Den nye versjonen av VersaWorks 6 kommer med en rekke nye funksjoner. Blant annet en ny True Color Rich forhåndsinnstilling som vil forbedre fargegjengivelsen ytterligere der du kan kombinere livlige nyanser med nøytrale gråtoner, lage myke graderinger og naturlige hudtoner.

Verktøy for konturlinjer
CutContour Lines er en annen funksjon der du med “Job Assistant” automatisk kan legge til konturlinjer for å kutte pdf-designdata i programvaren. Selv om linjen mangler i en tilsendt fil, kan utskrift og skjæring gjøres uten å gå tilbake til programvaren.

Programvaren har en ny funksjon for konturlinjer i pdf-filen. Foto via Roland DG

Flere spektrofotometre
Versjonen er nå også kompatibel med spektrofotometre som brukes til storformatutskrift for å reprodusere farger. Blant annet X-rites 1-serie og Barbieris Spectro LFP-serie.

– Ved å gi brukerne vår den nyeste versjonen av VersaWorks6, tror vi at vi sterkt kan støtte våre kunders trykkvirksomhet når det gjelder både kvalitet og effektivitet, sier Paul Willems, leder for forretningsutvikling og produktstyring i Roland DG EMEA og fortsetter:

– I tillegg til selve trykkpressen, vil vi støtte kundenes kreativitet ved å tilby en totalløsning som inkluderer programvare og applikasjonshjelp.

Mer informasjon om den nyeste versjonen av programvaren finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: