Agfa forbedrer kjørelengden med andre generasjons trykkplate

Adamas-trykkplaten er utgitt i en ny versjon.

Den kjemikaliefrie trykkplaten Adamas er utgitt i en ny generasjon. Det gir et lavere miljøavtrykk mens det gir økt ytelse, i følge Agfa Graphics.

Agfa har redesignet sin kjemikaliefrie trykkplate Adamas. Offsettrykkplaten laget av fotopolymer er utviklet med selskapets Thermolink-teknologi, noe som betyr at den ikke krever forvarming. I følge Agfa har den nye versjonen av trykkplaten en forbedret kjørelengde, opptil 75 000 for utskrift med UV-blekk, sammenlignet med 350 000 med oksiderende blekk. Platen sies også å være ripebestandig og gir god bildegjengivelse.

Den kjemikaliefrie trykkplaten krever ikke fuktvann, men vaskes ut med en pH-nøytral gummi. Ved å bruke trykkplaten reduseres det totale avfallet med opptil 75 prosent, sammenlignet med lignende produkter på markedet. Det bidrar også til lavere avfallskostnader og et tryggere arbeidsmiljø, ifølge produsenten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.