Agfa forbedrer kjørelengden med andre generasjons trykkplate

Adamas-trykkplaten er utgitt i en ny versjon.

Den kjemikaliefrie trykkplaten Adamas er utgitt i en ny generasjon. Det gir et lavere miljøavtrykk mens det gir økt ytelse, i følge Agfa Graphics.

Agfa har redesignet sin kjemikaliefrie trykkplate Adamas. Offsettrykkplaten laget av fotopolymer er utviklet med selskapets Thermolink-teknologi, noe som betyr at den ikke krever forvarming. I følge Agfa har den nye versjonen av trykkplaten en forbedret kjørelengde, opptil 75 000 for utskrift med UV-blekk, sammenlignet med 350 000 med oksiderende blekk. Platen sies også å være ripebestandig og gir god bildegjengivelse.

Den kjemikaliefrie trykkplaten krever ikke fuktvann, men vaskes ut med en pH-nøytral gummi. Ved å bruke trykkplaten reduseres det totale avfallet med opptil 75 prosent, sammenlignet med lignende produkter på markedet. Det bidrar også til lavere avfallskostnader og et tryggere arbeidsmiljø, ifølge produsenten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: