Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Canon er inne i en lanseringsbølge for tiden, og nå lanserer de en ny IMAGEpress-serie for arkmatet fargeproduksjon.

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Den nye serien er bygget på en velprøvd og pålitelig teknologiplattform med forbedret automatisering og omfattende mediehåndtering som setter nye standarder for produktivitet, bruksområder og kvalitet, heter det i en pressemelding fra Canon. «Best er nettopp blitt enda bedre med Canons lansering av nye imagePRESS C10010VP-serien».

Serien består av to modeller som leverer trykkhastigheter på opptil 90 sider/min (imagePRESS C9010VP), og opptil 100 sider/min (imagePRESS C10010VP). Begge maskinene tilbyr mindre manuell betjening og mye større produksjonskapasitet. Avanserte funksjoner omfatter ultrasonisk registrering av flerarksmating, aktiv registrering av dobbeltmating, aktiv forside-til-baksideregistrering og integrert spektrometrisk sensor (ILS, Inline Spectrometric Sensor) for enkel forhåndsjustering av farge på hver side.

Maskinene er utstyrt med Canons doble fikseringsenhet som ifølge fabrikanten sikrer at det opprettholdes full produktivitet, også ved utskrift på ulike medier med forskjellig tykkelse og tekstur i én og samme jobb. Av ekstrautstyr nevnes en bunkesorterer med høy kapasitet, og en modul for mating av lange ark. Med den sistnevnte kan du nå få automatisk tosidig trykking på medier som er opptil 762 mm lange, med mating av 1000 ark gjennom Canon POD Deck XL. Men du kan oppnå enda mer – BDT VX 370-materen har en unik mateteknologi som mater inn opptil 5000 ark i bannerformat.

Bjørn Frantsen, produktsjef for Professional Print hos Canon Norge

Serien støtter syntetiske medier, slik at du kan tilby produkter til kunder som krever mer holdbare og vannbestandige produkter. Du kan også produsere på lange ark på opptil 1300 mm, noe som blant annet åpner for produksjon av et større spekter markedsføringsmateriell. Du kan trykke på forskjellige medietykkelser fra 60 til 400 g/m2 og papir med struktur. CV-toner + større medieutvalg = flere kreative bruksområder.

–imagePRESS C10010VP-serien er en ny milepæl i utviklingen innen digitale fargeproduksjonspresser, og setter nye standarder for produktivitet, bruksallsidighet og kvalitet, sier Bjørn Frantsen, produktsjef for Professional Print hos Canon Norge. –Med over 15 000 installerte imagePRESS-enheter i EMEA-regionen de siste fem årene bygger vi videre på en velprøvd og pålitelig teknologiplattform med forbedret automatisering som hjelper deg med å nå fremtidsambisjonene for virksomheten din. Med imagePRESS C10010VP er du rustet til å levere jobber i alle størrelser med pålitelig teknologi som gir maksimal oppetid, hevder Frantsen.

Du finner mer informasjon om imagePRESS C10010VP-serien på: www.canon.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: