Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Nye modeller i storformatseriene Colorwave og PlotWave fra Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag kom med oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Skriverne er designet for å støtte og inspirere til kreativitet på alle stadier i designprosessen i organisasjoner – fra visualisering av ideer og gjennom utviklingsprosessen og helt frem til ferdig design, heter det i pressemeldingen fra Canon. Begge de oppgraderte seriene byr på forbedret sikkerhet og større brukervennlighet.

Med integrering av valgfrie løsninger for etterbehandling og skanning gir ColorWave- og PlotWave-skriverne nå en alt-i-ett-løsning som gjør automatiseringen av storformatutskrift enklere enn noensinne. Det finnes et utvalg kompatible utleggs- og bretterenheter og skriverne i seriene kan konfigureres etter bestemte krav for enkel produksjon av ferdige dokumenter – alt på én og samme skriver. Brukerne kan også oppgradere skriverne uten å måtte oppdatere etterbehandlingsutstyret – og de kan ganske enkelt ettermontere utleggs- og bretterenheter for en komplett, kompakt og produktiv ende-til-ende-løsning.

Det finnes også kompatible skanneløsninger til begge seriene, Scanner Express og Scanner Professional. Scanner Express kan integreres oppå PlotWave- og ColorWave-skriverne for enkel utskrift direkte fra skriveren. Den andre løsningen, Scanner Professional, er en frittstående produksjonsskanner for maksimal kvalitet og produktivitet som kan integreres med én eller flere skrivere.

Skriverne i de nye seriene er beregnet på alt fra bedrifter til kopisentre og produksjonsmiljøer, og er utviklet som bærekraftige, kompakte, ergonomiske og støysvake løsninger som passer i alle miljøer.

–Canon har lang tradisjon i markedet for storformatutskrift og jobber kontinuerlig med å utvikle nyskapende teknologi som møter endrede og nye kundebehov, og sørger for at kundene får korrekte kvalitetsutskrifter av sine konsepter og design på første forsøk, det sier Martijn Fransen, Strategy & Marketing Director, Technical Document Systems, Canon Production Printing. –Kundenes tilbakemeldinger på ColorWave- og PlotWave-seriene har så langt vært ekstremt positive, og med det oppdaterte utvalget tilbyr vi et enda mer integrert og intuitivt utvalg enheter. Med en ende-til-ende-løsning som innbefatter skanning, utskrift og etterbehandling i tillegg til forbedret brukervennlighet og bedre sikkerhetsfunksjoner, tilbyr vi kundene en utmerket alt-i-ett-løsning, avslutter Fransen.

Sikrere
Bedrifter må kunne stole på at dataene deres er beskyttet, enten det er snakk om forsknings- og utviklingsavdelinger som skriver ut konfidensielle prototyper, eller boligselskaper som vil holde plantegninger konfidensielle for å beskytte de fysiske byggene. Det er ingen problem med de oppdaterte skriverne som oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene. ­­­­

Med SMARTshield for integrert utskriftssikkerhet sørger de nye skriverseriene for at data og brukerlegitimasjon er beskyttet når filer sendes til skriveren. Det gir sikker lagring som beskytter utskriftsdataene mot tyveri eller utilsiktet datalekkasje. Autoriseringsfunksjonen begrenser tilgangen til konfidensielle filer, og sikring mot hacking sørger for at ingen utenfor organisasjonen får tilgang til filer på skriveren. SMARTshield sørger for at utskriftsdataene er beskyttet når de overføres, lagres eller autoriseres.

Intuitivt og brukervennlig

Det intuitive nye ColorWave- og PlotWave-grensesnittet er enkelt å bruke og kan betjenes av alle, selv uten opplæring, mener Canon. ClearConnect-programvaren gir skriverne en effektiv arbeidsflyt for utskrift av enkeltjobber og mer komplekse dokumentsett med flere filer. Programvaren har aktiv operatørvarsling og presis forhåndsvisning av utskrifter slik at brukerne kan gjøre nødvendige korrigeringer før de starter utskriften. Utskriftene sendes enkelt fra alle enheter og lokasjoner.

POWERsync-kontrolleren gjør det også enkelt å integrere ColorWave- og PlotWave-skrivere i nettverk som kjører uniFLOW-teknologi for sikker utskrift og statistikk.

Publisher Select som er en del av ClearConnect-programvarepakken, er designet for å spare tid og effektivisere designprosessen. Programmet eliminerer feilutskrift og materialsvinn med en forhåndsvisning som sikrer at det du ser på dataskjermen, er det som skrives ut. Publisher Select øker også produktiviteten med støtte for to skrivere fra en rekke av Canons storformatskrivere, og har funksjoner for å tilordne spesielle mediemaler til utskriftsjobber eller enkeltfiler i utskriftsjobber som består av flere filer.

Hvis du ønsker mer informasjon om de nye ColorWave- og PlotWave-enhetene eller vil ha en virtuell demonstrasjon, se følgende sider:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: