Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

PUBLISERT: 8 september 2020
OPPDATERT: 8 september
Nye modeller i storformatseriene Colorwave og PlotWave fra Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag kom med oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Skriverne er designet for å støtte og inspirere til kreativitet på alle stadier i designprosessen i organisasjoner – fra visualisering av ideer og gjennom utviklingsprosessen og helt frem til ferdig design, heter det i pressemeldingen fra Canon. Begge de oppgraderte seriene byr på forbedret sikkerhet og større brukervennlighet.

Med integrering av valgfrie løsninger for etterbehandling og skanning gir ColorWave- og PlotWave-skriverne nå en alt-i-ett-løsning som gjør automatiseringen av storformatutskrift enklere enn noensinne. Det finnes et utvalg kompatible utleggs- og bretterenheter og skriverne i seriene kan konfigureres etter bestemte krav for enkel produksjon av ferdige dokumenter – alt på én og samme skriver. Brukerne kan også oppgradere skriverne uten å måtte oppdatere etterbehandlingsutstyret – og de kan ganske enkelt ettermontere utleggs- og bretterenheter for en komplett, kompakt og produktiv ende-til-ende-løsning.

Det finnes også kompatible skanneløsninger til begge seriene, Scanner Express og Scanner Professional. Scanner Express kan integreres oppå PlotWave- og ColorWave-skriverne for enkel utskrift direkte fra skriveren. Den andre løsningen, Scanner Professional, er en frittstående produksjonsskanner for maksimal kvalitet og produktivitet som kan integreres med én eller flere skrivere.

Skriverne i de nye seriene er beregnet på alt fra bedrifter til kopisentre og produksjonsmiljøer, og er utviklet som bærekraftige, kompakte, ergonomiske og støysvake løsninger som passer i alle miljøer.

–Canon har lang tradisjon i markedet for storformatutskrift og jobber kontinuerlig med å utvikle nyskapende teknologi som møter endrede og nye kundebehov, og sørger for at kundene får korrekte kvalitetsutskrifter av sine konsepter og design på første forsøk, det sier Martijn Fransen, Strategy & Marketing Director, Technical Document Systems, Canon Production Printing. –Kundenes tilbakemeldinger på ColorWave- og PlotWave-seriene har så langt vært ekstremt positive, og med det oppdaterte utvalget tilbyr vi et enda mer integrert og intuitivt utvalg enheter. Med en ende-til-ende-løsning som innbefatter skanning, utskrift og etterbehandling i tillegg til forbedret brukervennlighet og bedre sikkerhetsfunksjoner, tilbyr vi kundene en utmerket alt-i-ett-løsning, avslutter Fransen.

Sikrere
Bedrifter må kunne stole på at dataene deres er beskyttet, enten det er snakk om forsknings- og utviklingsavdelinger som skriver ut konfidensielle prototyper, eller boligselskaper som vil holde plantegninger konfidensielle for å beskytte de fysiske byggene. Det er ingen problem med de oppdaterte skriverne som oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene. ­­­­

Med SMARTshield for integrert utskriftssikkerhet sørger de nye skriverseriene for at data og brukerlegitimasjon er beskyttet når filer sendes til skriveren. Det gir sikker lagring som beskytter utskriftsdataene mot tyveri eller utilsiktet datalekkasje. Autoriseringsfunksjonen begrenser tilgangen til konfidensielle filer, og sikring mot hacking sørger for at ingen utenfor organisasjonen får tilgang til filer på skriveren. SMARTshield sørger for at utskriftsdataene er beskyttet når de overføres, lagres eller autoriseres.

Intuitivt og brukervennlig

Det intuitive nye ColorWave- og PlotWave-grensesnittet er enkelt å bruke og kan betjenes av alle, selv uten opplæring, mener Canon. ClearConnect-programvaren gir skriverne en effektiv arbeidsflyt for utskrift av enkeltjobber og mer komplekse dokumentsett med flere filer. Programvaren har aktiv operatørvarsling og presis forhåndsvisning av utskrifter slik at brukerne kan gjøre nødvendige korrigeringer før de starter utskriften. Utskriftene sendes enkelt fra alle enheter og lokasjoner.

POWERsync-kontrolleren gjør det også enkelt å integrere ColorWave- og PlotWave-skrivere i nettverk som kjører uniFLOW-teknologi for sikker utskrift og statistikk.

Publisher Select som er en del av ClearConnect-programvarepakken, er designet for å spare tid og effektivisere designprosessen. Programmet eliminerer feilutskrift og materialsvinn med en forhåndsvisning som sikrer at det du ser på dataskjermen, er det som skrives ut. Publisher Select øker også produktiviteten med støtte for to skrivere fra en rekke av Canons storformatskrivere, og har funksjoner for å tilordne spesielle mediemaler til utskriftsjobber eller enkeltfiler i utskriftsjobber som består av flere filer.

Hvis du ønsker mer informasjon om de nye ColorWave- og PlotWave-enhetene eller vil ha en virtuell demonstrasjon, se følgende sider:

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676