Adobe-konkurranse

Adobe har digitalisert Keith Harings verktøy og arrangerer konkurranse.

Adobe har digitalisert Keith Harings verktøy, blant annet den ikoniske kunstnerens tusjer, kritt og sprayflasker. Dette skjer som en del av Adobes initiativ med å gjenskape og gi historisk viktige kreative verktøy videre til neste generasjon.

Tidligere har Adobe digitalisert Edvard Munchs pensler og fem fonter som hadde vært arkivert ved Bauhaus Dessau helt siden nazistene stengte den berømte designskolen for over 90 år siden. Årets utgave er et samarbeid mellom Adobe, Keith Haring Foundation og Kyle T. Webster. Sistnevnte har digitalisert Keith Harings verktøy og er av mange ansett som verdens fremste designer av Photoshop-pensler.

Keith Haring var en del av det legendariske kunstmiljøet i New York på 1980-tallet og kjent for sin særegne stil og distinkte motiver. Harings kunst representerte en respons til livet og verden rundt ham, fra å illustrere viktigheten av likhet i samfunnet til å spre glede gjennom veggmalerier ved barnesykehus. Harings digitaliserte verktøy er nå tilgjengelig i Adobe Creative Cloud for Fresco og Photoshop.

Som en del av prosjektet arrangerer Adobe en konkurranse der kreative kan dele et kunstarbeid med et tema som fremmer positiv forandring i samfunnet. For å delta deles bidraget i sosiale medier med taggene #AdobexKeithHaring og #contest. Åtte vinnere får 5000 USD, ett års Creative Cloud-abonnement og mulighet til profilering ved konferansen Adobe Max og i selskapets digitale kanaler.

Les om konkurransen og last ned penslene her.
Konkurransesiden finner du her.
Klikk her for å lese mer om Keith Haring og prosessen bak digitaliseringen av verktøyene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: