Epsons første storformatskriver med resin-blekk

PUBLISERT: 17 september 2020
OPPDATERT: 17 september

I desember kommer Epsons nye 64-tommers modell SC-R5000, som er en løsning med resin-blekk. Denne skal gi printbransjen og designmiljøer mulighet til å produsere et bredt spekter av skilt- og høykvalitetsprodukter med miljøvennlige resultater.

Med SureColor SC-R5000 består Epsons skiltskriverserie nå også av en løsning med resin-blekk. Den gir printbransjen og designmiljøer mulighet til å produsere et bredt spekter av skilt- og høykvalitetsprodukter med miljøvennlige resultater, hevder Epson i en pressemelding.

Den nye R-serien adresserer bransjeutfordringer knyttet til å jobbe med resin-basert blekk og er utviklet basert på Epsons mangeårige innovasjonserfaring innen bildebehandling, fargestyring og materialkontroll.

64-tommerskriveren leverer utskriftsytelse og fargekontroll i toppklasse på grunn av PrecisionCore Micro TFP-printhodet. Presis temperaturkontroll, som overvåkes av fire sensorer, sikrer konsistente farger fra kant til kant og topp til bunn. Tre uavhengige fargestasjoner forhåndsvarme, platevarme og ettervarme sikrer fargekonsistens og enkel mediehåndtering.

Den effektive tørke- og herdeprosessen gjør at brukerne kan laminere og levere på samme dag og dermed redusere turnaround-tider. PrecisionCore Micro TFP-printhodet gir nøyaktig fargegjengivelse fra første til siste utskriftsjobb. Ettersom piezo-printhoder ikke er utsatt for termiske nedbrytninger, blir dråpeplassering og -størrelse konsistent gjennom hele printhodets livstid.

Klasseledende Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) strammekontrollsystem gir høy stabilitet for utskriftsjobber som eksempelvis vindusutstillinger og veggbelegg og bidrar til redusert materialbruk, raskere installasjonstid og sømløse resultater.

Det nye seksfargers UltraChrome RS-blekket er et luktfritt, vannbasert resin-blekk som passer for alle miljøer, eksempelvis skoler, sykehus og hoteller. Bulkløsningen med blekk er tilgjengelig i 1,5 liters blekkposer for utskriftsjobber i medium volumer og hot-swap av blekkposer for høye volumer, som er tilgjengelig for SC-R5000L.

Nøkkelspesifikasjoner:

  • Epson UltraChrome RS-blekk – resin-blekk med bredt fargespekter
  • Svært motstandsdyktig mot riper
  • Sertifiseringer: GreenGuard Gold, AgBB og French-VOC
  • Nøyaktig mating- og opptaksrullsystem – gir rull-til-rull-print med førsteklasses produktivitet
  • Avansert strammekontrollsystem (Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC))
  • Byttbare deler som operatøren kan foreta selv (byttbare printhoder)
  • Nyutviklet trestasjonsvarmer (forhånd-, plate- og ettervarme)
  • Bulk Ink Solution – 1,5 liters blekkposer og 2 X 1,5 liters poser
  • 4,3-tommers berøringsskjerm for intuitive betjening
  • Epson Edge Print RIP-programvare for enkel installasjon

SC-R5000 vil bli tilgjengelig i desember 2020.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1