Epsons første storformatskriver med resin-blekk

I desember kommer Epsons nye 64-tommers modell SC-R5000, som er en løsning med resin-blekk. Denne skal gi printbransjen og designmiljøer mulighet til å produsere et bredt spekter av skilt- og høykvalitetsprodukter med miljøvennlige resultater.

Med SureColor SC-R5000 består Epsons skiltskriverserie nå også av en løsning med resin-blekk. Den gir printbransjen og designmiljøer mulighet til å produsere et bredt spekter av skilt- og høykvalitetsprodukter med miljøvennlige resultater, hevder Epson i en pressemelding.

Den nye R-serien adresserer bransjeutfordringer knyttet til å jobbe med resin-basert blekk og er utviklet basert på Epsons mangeårige innovasjonserfaring innen bildebehandling, fargestyring og materialkontroll.

64-tommerskriveren leverer utskriftsytelse og fargekontroll i toppklasse på grunn av PrecisionCore Micro TFP-printhodet. Presis temperaturkontroll, som overvåkes av fire sensorer, sikrer konsistente farger fra kant til kant og topp til bunn. Tre uavhengige fargestasjoner forhåndsvarme, platevarme og ettervarme sikrer fargekonsistens og enkel mediehåndtering.

Den effektive tørke- og herdeprosessen gjør at brukerne kan laminere og levere på samme dag og dermed redusere turnaround-tider. PrecisionCore Micro TFP-printhodet gir nøyaktig fargegjengivelse fra første til siste utskriftsjobb. Ettersom piezo-printhoder ikke er utsatt for termiske nedbrytninger, blir dråpeplassering og -størrelse konsistent gjennom hele printhodets livstid.

Klasseledende Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) strammekontrollsystem gir høy stabilitet for utskriftsjobber som eksempelvis vindusutstillinger og veggbelegg og bidrar til redusert materialbruk, raskere installasjonstid og sømløse resultater.

Det nye seksfargers UltraChrome RS-blekket er et luktfritt, vannbasert resin-blekk som passer for alle miljøer, eksempelvis skoler, sykehus og hoteller. Bulkløsningen med blekk er tilgjengelig i 1,5 liters blekkposer for utskriftsjobber i medium volumer og hot-swap av blekkposer for høye volumer, som er tilgjengelig for SC-R5000L.

Nøkkelspesifikasjoner:

  • Epson UltraChrome RS-blekk – resin-blekk med bredt fargespekter
  • Svært motstandsdyktig mot riper
  • Sertifiseringer: GreenGuard Gold, AgBB og French-VOC
  • Nøyaktig mating- og opptaksrullsystem – gir rull-til-rull-print med førsteklasses produktivitet
  • Avansert strammekontrollsystem (Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC))
  • Byttbare deler som operatøren kan foreta selv (byttbare printhoder)
  • Nyutviklet trestasjonsvarmer (forhånd-, plate- og ettervarme)
  • Bulk Ink Solution – 1,5 liters blekkposer og 2 X 1,5 liters poser
  • 4,3-tommers berøringsskjerm for intuitive betjening
  • Epson Edge Print RIP-programvare for enkel installasjon

SC-R5000 vil bli tilgjengelig i desember 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Inngangsmodell for industrielt tekstiltrykk

Tekst: Claes Nordström |

Med sin Monna Lisa ML-8000 retter Epson seg primært mot firmaer som ønsker å ta steget inn i industriell tekstiltrykk. Den nye inkjetmaskinen har en utskriftsbredde på 1,8 meter, er utstyrt med åtte nyutviklede Precision Core-skrivehoder, og forventes å ha en hastighet på opptil 155 kvadratmeter i timen. Den nyeste generasjonen printhoder fra produsenten Epson, […]

Publisert av: