Epsons første storformatskriver med resin-blekk

I desember kommer Epsons nye 64-tommers modell SC-R5000, som er en løsning med resin-blekk. Denne skal gi printbransjen og designmiljøer mulighet til å produsere et bredt spekter av skilt- og høykvalitetsprodukter med miljøvennlige resultater.

Med SureColor SC-R5000 består Epsons skiltskriverserie nå også av en løsning med resin-blekk. Den gir printbransjen og designmiljøer mulighet til å produsere et bredt spekter av skilt- og høykvalitetsprodukter med miljøvennlige resultater, hevder Epson i en pressemelding.

Den nye R-serien adresserer bransjeutfordringer knyttet til å jobbe med resin-basert blekk og er utviklet basert på Epsons mangeårige innovasjonserfaring innen bildebehandling, fargestyring og materialkontroll.

64-tommerskriveren leverer utskriftsytelse og fargekontroll i toppklasse på grunn av PrecisionCore Micro TFP-printhodet. Presis temperaturkontroll, som overvåkes av fire sensorer, sikrer konsistente farger fra kant til kant og topp til bunn. Tre uavhengige fargestasjoner forhåndsvarme, platevarme og ettervarme sikrer fargekonsistens og enkel mediehåndtering.

Den effektive tørke- og herdeprosessen gjør at brukerne kan laminere og levere på samme dag og dermed redusere turnaround-tider. PrecisionCore Micro TFP-printhodet gir nøyaktig fargegjengivelse fra første til siste utskriftsjobb. Ettersom piezo-printhoder ikke er utsatt for termiske nedbrytninger, blir dråpeplassering og -størrelse konsistent gjennom hele printhodets livstid.

Klasseledende Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) strammekontrollsystem gir høy stabilitet for utskriftsjobber som eksempelvis vindusutstillinger og veggbelegg og bidrar til redusert materialbruk, raskere installasjonstid og sømløse resultater.

Det nye seksfargers UltraChrome RS-blekket er et luktfritt, vannbasert resin-blekk som passer for alle miljøer, eksempelvis skoler, sykehus og hoteller. Bulkløsningen med blekk er tilgjengelig i 1,5 liters blekkposer for utskriftsjobber i medium volumer og hot-swap av blekkposer for høye volumer, som er tilgjengelig for SC-R5000L.

Nøkkelspesifikasjoner:

  • Epson UltraChrome RS-blekk – resin-blekk med bredt fargespekter
  • Svært motstandsdyktig mot riper
  • Sertifiseringer: GreenGuard Gold, AgBB og French-VOC
  • Nøyaktig mating- og opptaksrullsystem – gir rull-til-rull-print med førsteklasses produktivitet
  • Avansert strammekontrollsystem (Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC))
  • Byttbare deler som operatøren kan foreta selv (byttbare printhoder)
  • Nyutviklet trestasjonsvarmer (forhånd-, plate- og ettervarme)
  • Bulk Ink Solution – 1,5 liters blekkposer og 2 X 1,5 liters poser
  • 4,3-tommers berøringsskjerm for intuitive betjening
  • Epson Edge Print RIP-programvare for enkel installasjon

SC-R5000 vil bli tilgjengelig i desember 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: