Epsons første UV LED flatbedskriver

Epsons første UV LED flatbedskriver, SureColor SC-V7000. Illustrasjon: Epson

Epson er i støtet med nye lanseringer, og nå er det duket for deres første UV LED flatbedskriver. SureColor SC-V7000 er utviklet for skiltprodusenter som ønsker å utvide tjenestespekteret og tilby førsteklasses UV-skilting, hevder selskapet i en pressemelding.

Illustrasjon: Epson

SureColor SC-V7000 bygger på Epsons prisvinnende SureColor S-serie og leverer raske og rimelige kvalitetsresultater på en rekke medietyper. SC-V7000 er utviklet for å møte skiltprodusenters utfordringer knyttet til tidsbruk og lave eierkostnader uten å kompromisse på kvalitet.

Den nye flatbedskriveren skal være både robust og rimelig, og er tilgjengelig i november sier Epson. Den har Epsons Micro Piezo-skriverhode og et nyutviklet 10-fargers blekksett som inkluderer grå, rød, hvit og lakk som standard. Dette skal gi nøyaktig fargegjengivelse av spot-farger ifølge produsenten.

Et firesoners vakumsystem er standard slik at kun nødvendig område benyttes for utskriftsjobber. Andre egenskaper som ionisator og registreringspins gir enkel bruk, i tillegg til økt effektivitet og produktivitet, mener Epson. Med programvaren Epson Edge Print RIP og kontrollprogramvaren UV Flatbed kan operatører øke utskriftshastigheten og produsere konsistent med høy kvalitet.

UV-flatbedskriveren gir opptil 2,5 x 1,25m utskrift på en rekke underlag på opptil 80mm tykkelse, eksempelvis akryl, PVC, aluminium, metall, polyester, skumplater, tre og stein.

– Alle egenskapene til SC-V7000 er utviklet med kundene i tankene. Vi har implementert unike Epson-funksjoner for å differensiere og forbedre vårt tilbud til signage-markedet. Dette er en robust og rimelig UV LED-flatbed som gir raske kvalitetsutskrifter på en rekke medier. SC-V7000 markerer en stolt inngang for Epson i UV flatbed-markedet, sier Kai Olsen, ansvarlig for storformat i Epson Norge.

Nøkkelspesifikasjoner:

  • Nyutviklet 10-fargers blekk med lys cyan, lys magenta, grå og rød.
  • Høyhastighets parallellutskrifter også ved bruk av hvitt, farger og lakk på grunn av utformingen av printhodet. Disse tilleggsblekkene gir mulighet for å dekorere spesialutskrifter uten redusert produksjon.
  • Maksimum printstørrelse – W2,500 x D1,250mm
  • 4-multisoners vakumsystem
  • Registreringspins for enkel og konsistent plassering/mating
  • Maksimum medietykkelse på 80mm med automatisk høyderegistrering og -tilpasning
  • Ionisator standard for å redusere statisk elektrisitet som kan gi unøyaktigheter i utskriften
  • Epson Edge Print RIP-programvare

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: