Epsons første UV LED flatbedskriver

PUBLISERT: 21 september 2020
OPPDATERT: 21 september
Epsons første UV LED flatbedskriver, SureColor SC-V7000. Illustrasjon: Epson

Epson er i støtet med nye lanseringer, og nå er det duket for deres første UV LED flatbedskriver. SureColor SC-V7000 er utviklet for skiltprodusenter som ønsker å utvide tjenestespekteret og tilby førsteklasses UV-skilting, hevder selskapet i en pressemelding.

Illustrasjon: Epson

SureColor SC-V7000 bygger på Epsons prisvinnende SureColor S-serie og leverer raske og rimelige kvalitetsresultater på en rekke medietyper. SC-V7000 er utviklet for å møte skiltprodusenters utfordringer knyttet til tidsbruk og lave eierkostnader uten å kompromisse på kvalitet.

Den nye flatbedskriveren skal være både robust og rimelig, og er tilgjengelig i november sier Epson. Den har Epsons Micro Piezo-skriverhode og et nyutviklet 10-fargers blekksett som inkluderer grå, rød, hvit og lakk som standard. Dette skal gi nøyaktig fargegjengivelse av spot-farger ifølge produsenten.

Et firesoners vakumsystem er standard slik at kun nødvendig område benyttes for utskriftsjobber. Andre egenskaper som ionisator og registreringspins gir enkel bruk, i tillegg til økt effektivitet og produktivitet, mener Epson. Med programvaren Epson Edge Print RIP og kontrollprogramvaren UV Flatbed kan operatører øke utskriftshastigheten og produsere konsistent med høy kvalitet.

UV-flatbedskriveren gir opptil 2,5 x 1,25m utskrift på en rekke underlag på opptil 80mm tykkelse, eksempelvis akryl, PVC, aluminium, metall, polyester, skumplater, tre og stein.

– Alle egenskapene til SC-V7000 er utviklet med kundene i tankene. Vi har implementert unike Epson-funksjoner for å differensiere og forbedre vårt tilbud til signage-markedet. Dette er en robust og rimelig UV LED-flatbed som gir raske kvalitetsutskrifter på en rekke medier. SC-V7000 markerer en stolt inngang for Epson i UV flatbed-markedet, sier Kai Olsen, ansvarlig for storformat i Epson Norge.

Nøkkelspesifikasjoner:

  • Nyutviklet 10-fargers blekk med lys cyan, lys magenta, grå og rød.
  • Høyhastighets parallellutskrifter også ved bruk av hvitt, farger og lakk på grunn av utformingen av printhodet. Disse tilleggsblekkene gir mulighet for å dekorere spesialutskrifter uten redusert produksjon.
  • Maksimum printstørrelse – W2,500 x D1,250mm
  • 4-multisoners vakumsystem
  • Registreringspins for enkel og konsistent plassering/mating
  • Maksimum medietykkelse på 80mm med automatisk høyderegistrering og -tilpasning
  • Ionisator standard for å redusere statisk elektrisitet som kan gi unøyaktigheter i utskriften
  • Epson Edge Print RIP-programvare

Les videre

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Landsmøte med sydlige vibber ved "Norges riviera"

Grafisk bransjeforening inviterer til landsmøte, denne gangen på Hotel Riviera i Moss, den 12.-14. september 2024. Så sett av datoen allerede nå.
Riviera

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk