Epsons første A4-fargesublimeringsskriver

SureColor SC-F100

Epsons nye SureColor SC-F100 er utviklet for småbedrifter og oppstartsvirksomheter som ønsker å utvide produkttilbudet av kampanjeartikler, profileringsartikler og give-aways.

Fargesublimeringsskriveren krever like lite plass som en A4-skrivebordskriver og er perfekt til å produsere salgsfremmende og personlige varer som krus, nøkkelkontroller, telefondeksler og andre små varer når skrivebordsplass er en prioritet. Den oppfyller også behovene til tekstilprodusenter som ønsker å skape skreddersydde produkter som capser, forklær, lanyards og små puter.

SC-F100 gir rask omløpstid for produksjon av varer og lave totale eierkostnader (TCO), og den krever ikke spesialkunnskap for konfigurering, drift eller vedlikehold. Blekkflaskene på 140 ml gir lavere kostnader sammenlignet med patronbasert blekk.

SC-F100 er en del av Epsons komplette og pålitelige utskriftsløsninger, som omfatter blekk, drivere og papir – alt designet for å fungere i perfekt harmoni. Ytterligere trygghet er garantert med en garanti på 1 år eller 6000 ark, avhengig av hva som kommer først.

– Etter den svært vellykkede lanseringen av SC-F500 i 2019 er SC-F100 et flott nytt tilskudd til Epsons fargesublimeringsutvalg. Den vil gjøre det mulig for flere bedrifter å ekspandere til det stadig mer populære markedet for salgsfremmende varer. Brukere trenger ikke være eksperter for å bruke skriveren – utskriftsjobbene kan sendes via Wi-Fi ved hjelp av Epsons egne drivere. Med den nye Epson Cloud Solution PORT-plattformen aktivert kan brukere holde øye med utskriftskostnader og spore bruk over tid. sier Kai Olsen, produktsjef i Epson Norge.

Nøkkelfunksjoner
•Epson PrecisionCore MicroTFP-skrivehode
•Wi-Fi-, Wi-Fi Direct-, Ethernet- og USB 2.0-kommunikasjon
•2,4 tommers farge-LCD-skjerm
•140 ml påfyllbare blekkflasker
•Epson-garanti

SureColor SC-F100 er tilgjengelig i desember 2020 med en anbefalt utsalgspris på €395 (Norsk pris er ikke fastsatt ennå)

En annen lansering Epson har foretatt i det siste, er en ny skybasert tjeneste som støtter Epsons storformatskrivere og er tilgjengelig fra PC, mobiler og nettbrett. Løsningen gir økt produktivitet, bedre planlegging og lavere produksjonskostnader.

Epson Cloud Solution PORT
Epson Cloud Solution PORT sørger for at brukere kan overvåke skrivere på flere lokasjoner via konfigurerbare dashboards med tydelig grafikk, analysere produktivitet og få operasjonelle oppdateringer om utskriftsjobber, blekknivåer og vedlikeholdsstatus, noe som minimerer nedetid.

Første tjeneste som tilbys på plattformen er Production Monitor, som overvåker produksjonen i sanntid. Kunder kan se når jobber er ferdige eller gjenstående tid, som danner grunnlag for nøyaktig produksjonsplanlegging. Den genererer daglige rapporter som viser flaskehalser og muligheter for økt produktivitet.

De første storformatskriverne som støtter løsningen er SC-F3000 og SC-F10000. Flere skrivere og tjenester blir lagt til i månedene fremover. Epson Cloud Soluton PORT er gratis og tilgjengelig via en egen portal.

Les mer her: https://port.epson.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: