Konica Minolta øker eierandelene i MGI Digital Teknologi

PUBLISERT: 6 oktober 2020
OPPDATERT: 21 mars
Eksempel på print fra MGI

Konica Minolta Inc. kunngjorde før helgen at de har foretatt en ekstra investering i Frankrike-baserte MGI Digital Technology (MGI), en bransjeledende produsent av digitalbasert utskriftsutstyr. Konica Minolta og MGI dannet en aksje- og forretningsallianse allerede i januar 2014.

30. september 2020 kjøpte Konica Minolta enda en eierandel i MGI og økte eierandelene til 42,3% i selskapet. Konica Minolta har med dette økt sin tilstedeværelse i det industrielle trykkmarkedet. Selskapets industrielle trykkvirksomhet har de siste fire årene har omtrent doblet seg.

MGI, som har 204 ansatte, ble grunnlagt i 1982 og har hovedkontor i Fresnes, Frankrike. MGI-inntektene var 68,17 millioner euro for hele året 2019. MGIs digitale utsmykningsprintere bruker 100% inkjet hoder produsert av Konica Minolta og svarer på behovet for utskrift som fremhever produktets attraktivitet og utseende.

Digitaliseringen av etterbehandling vil bli stadig viktigere innenfor print- og trykkerimarkedet. Det viktig å utvide og tilby et bredt sortimentet av digitale utsmykningsmaskiner som gjør trykksaker mer tiltalende. Det var derfor er avgjørende for Konica Minolta å utvide alliansen med MGI, det første selskapet i verden som kommersialiserer digitale utsmykningsmaskiner for trykksaker, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12