Flexo som tilleggsvalg i digital trykkpresse

Flexo-løsningen «Flexo Printing Unit» er lansert for Konica Minoltas digitale etikettprintere.

Konica Minolta legger til hybridfunksjonalitet med flexo-enhet for overtrykk som et ettermontert ekstravalg til AccurioLabel 190 og 230 digitale tonerpresser.

Flexografienheten – Flexo Printing Unit – er utviklet i samarbeid mellom Konica Minolta og deres europeiske partner Grafisk Maskinfabrik i Danmark. For et drøyt år siden ble det presentert en enhet for overtrykk på Labelexpo-messen. Men nå, etter flere vellykkede tester, tilbyr Konica Minolta enheten som et ettermonteringsalternativ. Et alternativ for alle brukere av produsentens tonermaskiner for etikettproduksjon.

Hvit og farger
Overtrykksenheten, som kan ettermonteres, gjør det mulig å kjøre inline-produksjon i hvitt og andre farger. Enheten er kompatibel med både AccurioLabel 190 og AccurioLabel 230. Sistnevnte, en nesten dobbelt så rask maskin, ble lansert i september i fjor.

Enkel i bruk
Den nye enheten inkluderer en avruller, et materialposisjoneringssystem (nettguide), et komplett system for fleksografisk utskrift og en berøringsskjerm. Konica Minolta skriver i en pressemelding at den valgfrie enheten er fleksibel og enkel å bruke når den er integrert i printprosessen. Ifølge produsenten er det et utmerket alternativ for produsenter av etiketter som ser etter en komplett hybridløsning for sine digitale utskriftssystemer. Det åpner også for utskrift på et bredere spekter av applikasjoner, for eksempel gjennomsiktig media.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.