Kodak hylles for maskiner og blekk

Fem produkter i Kodaks inkjet-segment premiert av det uavhengige forskningsinstituttet Keypoint Intelligence. Foto: Pressebilde

Kodak tok med seg fem priser i kategorien Produksjonstrykk ved forskningsinstituttet Keypoint Intelligence Buyers Labs-konkurranse «Outstanding Achievement Awards 2021».

The Outstanding Achievement Awards 2021-konkurransen anerkjenner produkter eller tekniske løsninger som skiller seg ut med egenskaper som innovasjon og brukervennlighet.

Fem seire
Fem av sytten premieringer har blitt tildelt produkter innen Kodaks inkjetsegment som kjennetegnes av kontinuerlig inkjet-teknologi. Listen inkluderer Kodak Ultra 520 inkjet, Kodak Prosper Plus Imprinting Systems og Kodak Prosper QD Packaging Blekk og Film Optimizer Agent.

Felles løsning får skryt
I tillegg til disse tre har Kodak også mottatt en pris for en maskin utviklet sammen med den italienske Uteco Group. Dette gjelder den digitale emballasje-trykkpressen Sapphire Evo W med Kodaks Stream inkjet-teknologi, og Sapphire Evo W med Kodaks Ultrastream inkjet-teknologi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: