Kodak hylles for maskiner og blekk

Fem produkter i Kodaks inkjet-segment premiert av det uavhengige forskningsinstituttet Keypoint Intelligence. Foto: Pressebilde

Kodak tok med seg fem priser i kategorien Produksjonstrykk ved forskningsinstituttet Keypoint Intelligence Buyers Labs-konkurranse “Outstanding Achievement Awards 2021”.

The Outstanding Achievement Awards 2021-konkurransen anerkjenner produkter eller tekniske løsninger som skiller seg ut med egenskaper som innovasjon og brukervennlighet.

Fem seire
Fem av sytten premieringer har blitt tildelt produkter innen Kodaks inkjetsegment som kjennetegnes av kontinuerlig inkjet-teknologi. Listen inkluderer Kodak Ultra 520 inkjet, Kodak Prosper Plus Imprinting Systems og Kodak Prosper QD Packaging Blekk og Film Optimizer Agent.

Felles løsning får skryt
I tillegg til disse tre har Kodak også mottatt en pris for en maskin utviklet sammen med den italienske Uteco Group. Dette gjelder den digitale emballasje-trykkpressen Sapphire Evo W med Kodaks Stream inkjet-teknologi, og Sapphire Evo W med Kodaks Ultrastream inkjet-teknologi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta presenterer AccurioPress C4080

Konica Minolta utvider maskinporteføljen for små og mellomstore utskriftsvolumer. Den nye AccurioPress C4080-serien består av tre utskriftssystemer, og ifølge produsenten kombinerer serien ytelse fra tidligere maskinmodeller med en rekke nye funksjoner for høyere kvalitet, fleksibilitet og automatisering. De nye modellene tilbyr også flere alternativer for innebygd etterbehandling.

Publisert av: