Gratis webinar for etikettprodusenter

Er du nysgjerrig på om digital etikettproduksjon kan være lønnsomt for din bedrift? Tirsdag 17. november arrangerer Konica Minolta en times webinar om dette temaet.

Etiketter spiller en stadig viktigere rolle i kjeden for produksjon og levering. Ikke minst den spesielle tiden vi nå er i. I tillegg oppdager stadig flere virksomheter lønnsomheten av digital etikettproduksjon. Fordelene med digital etikettutskrift er mange: Rask produksjon, høy lønnsomhet, enkel drift, bare for å nevne noen. På webinaret blir det en teknisk gjennomgang av digital etikettproduksjon, hvordan tjene penger på dette samt gode argumenter.

Webinaret varer ca 1 time, – fra kl. 8.00-9.00, tirsdag 17. november.

Påmelding skjer via denne lenken: Konica Minolta Webinar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.