NIZE-equipment styrker samarbeidet med sine kunder og tar service til et nytt nivå

PUBLISERT: 2 november 2020
OPPDATERT: 21 mars
Ansatte på tvers av teamene deltar regelmessig i workshops med Dansk Teknologisk Institutt.

Service har alltid stått høyt i fokus hos NIZE equipment – det ligger i selskapets DNA, på en måte som både konkurrenter og kunder kommenterer. Da det dukket opp en mulighet for å gjøre servicen enda bedre viste seg, grep NIZE equipments servicesjef Mette Meyer Thuesen den med en gang.

NIZE Equipments servicesjef Mette Meyer Thuese sier: –Jeg hørte om prosjektet Servitize.DK, og etter et informasjonsmøte sendte jeg en søknad i januar i år. Måneden etter ble vi godkjent.

Servitisering
Servitize.DK støttes av Industriens Fond i Danmark og hjelper små og mellomstore selskaper med å implementere servitisering i sin virksomhet. Dette gjøres ved å støtte utviklingen av konkrete produktservicekonsepter gjennom fokus på strategi, ledelse, teknologi, design, organisering og nettverksbygging. Servitize.DK avsluttes med slutten av 2021.

Halvveis i prosjektet, som startet i mai, er servicesjef Mette Meyer Thuesen entusiastisk: –Vi har fokusert på service i mange år, men her så vi en mulighet til å ta det til et nytt nivå. Vi er nysgjerrige på hva kundene våre mener er neste steg i god service. I våre kundeforhold er det naturlig å samarbeide, og det gjør vi også her. I prosjektet intervjuer vi kunder fra hvert av kundesegmentene våre, f.eks. skiltmakere, industri osv. Vår intensjon er å utvikle det kundene ønsker, og ikke det vi tror de ønsker, sier hun og fortsetter: –Vi samarbeider med Teknologisk Institutt, og fra dem får vi hjelp for kunnskap vi ikke har, fra dataverdenen. Vi undersøker for eksempel mulighetene innen IoT-løsninger (Internet of things). Kan vi gi kundene bedre råd basert på data? Er kundene våre interessert i automatisering? Nå er vi der det er oppnådd mye materiale og kunnskap, og det må vi da samle i konkrete serviceprodukter og konsepter, avslutter Mette Meyer Thuesen.

Tett samarbeid med det danske teknologiske institutt
Innovasjonskonsulent Troels Behrenthz Andersen fra Dansk Teknologisk Institutt er en fast sparringpartner på prosjektet: –NIZE equipment har allerede en rekke serviceprodukter, så det er spennende å jobbe med hvordan de eksisterende produktene kan optimaliseres og kanskje også skape nye IoT-baserte tjenesteløsninger. Det er et selskap i utvikling, så det er nå en god tid å fokusere på nettopp det, sier han og fortsetter: –NIZE equipment har gjort et klokt valg ved å gå ut og spørre kundene hva de faktisk trenger. Det de spør om er hvordan de kan bli en enda bedre sparringspartner/partner for sine kunder. Vi oppfordrer alle selskapene vi er i dialog med til å gjøre det, da det gir innsikt som virkelig kan skape verdi når nye ting skal utvikles i selskapet.
Prosjektet pågår i løpet av de neste seks månedene, og NIZE equipment hilser samarbeidet og kunnskapen som blir gjort tilgjengelig i prosjektet – samt muligheten til å avdekke de potensielle tjenesteområdene som kundene krever.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12