Et lite verktøy for fargekontroll

Det nye densitometeret fra Roland DG er USB-drevet, lite og kan styres via Versaworks-programvaren. Foto: Roland DG

Roland DG introduserer densitometeret VW-S1, et lite verktøy som skal brukes for å sikre fargekvaliteten over et trykk eller mellom samme trykksak fra forskjellige maskiner.

Verktøyet er en USB-enhet i lommeformat og benytter funksjonen «Printer-Color-Matching» i programmet Roland Versaworks 6.8. Ifølge Roland DG kan for eksempel større opplag eller oppdelt XXL-grafikk enkelt kunne lages på flere utskriftssystemer uten at fargeforskjeller skal synes. Det kompakte densitometeret VW-S1 kan dessuten brukes til å oppnå samme fargekvalitet på tilbakevendende utskriftsjobber i samme utskriftssystem.

Den nye versjonen av RIP- og utskriftshåndteringsprogramvaren Versaworks 6.8 tilbyr en rekke nye funksjoner, deriblant håndtering av simuleringsprofiler, jobbgruppering (Multi Job Grouping) og et nytt Pantone-bibliotek.

Roland DG opplyser at densitometeret er kompatibelt med printerne og skjæreplotterne TrueVis, VersaCamm, VersaStudio og VersaUV.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: