Et lite verktøy for fargekontroll

Det nye densitometeret fra Roland DG er USB-drevet, lite og kan styres via Versaworks-programvaren. Foto: Roland DG

Roland DG introduserer densitometeret VW-S1, et lite verktøy som skal brukes for å sikre fargekvaliteten over et trykk eller mellom samme trykksak fra forskjellige maskiner.

Verktøyet er en USB-enhet i lommeformat og benytter funksjonen “Printer-Color-Matching” i programmet Roland Versaworks 6.8. Ifølge Roland DG kan for eksempel større opplag eller oppdelt XXL-grafikk enkelt kunne lages på flere utskriftssystemer uten at fargeforskjeller skal synes. Det kompakte densitometeret VW-S1 kan dessuten brukes til å oppnå samme fargekvalitet på tilbakevendende utskriftsjobber i samme utskriftssystem.

Den nye versjonen av RIP- og utskriftshåndteringsprogramvaren Versaworks 6.8 tilbyr en rekke nye funksjoner, deriblant håndtering av simuleringsprofiler, jobbgruppering (Multi Job Grouping) og et nytt Pantone-bibliotek.

Roland DG opplyser at densitometeret er kompatibelt med printerne og skjæreplotterne TrueVis, VersaCamm, VersaStudio og VersaUV.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Økt produktivitet og kontroll i 2021

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Vaksineprogrammet har startet, men pandemien er hardnakket og holder oss fortsatt hjemme eller borte fra hverandre og de forskjellige bransjene finner nye arbeidsmetoder for å kompensere. Et nytt webinar setter søkelys på dokumentspredning, mangel på grunnleggende sikkerhet og sensitiv informasjon på avveie.

Publisert av: 

Først i verden med LabelStream 4000

Tekst: Judith Grajewski | Foto: J.Voss, Oschatz Visuelle Medien

Storformattrykkeriet Oschatz Visuelle Medien er det første selskapet i verden som investerer i etikettprinteren LabelStream 4000 fra Canon. De satte UV-inkjetsystemet i gang i november og er fornøyd. Det er også deres kunder, og Canon ser frem til å erobre nye segmenter.

Publisert av: 

Verdenspremierer hos Color Systems på Sign&Print Connect

Tekst: Claes Nordström |

Det blir verdenspremierer av enkelte nyheter når forhandleren Color Systems viser frem sitt sortiment på den digitale messen Sign & Print Connect 9-11. februar. I tillegg til visninger av maskiner fra eget demorom i Vällingby samarbeider de også med Canon, som skal sende visninger av noen av sine produkter live fra Venlo, Holland.

Publisert av: