Heidelberg Innovation Week tilgjengelig online

Heidelberg Innovation Week er over, men kan stadig gjenoppleves på nettet.

Heidelberg Innovation Week, som foregikk live 19. til  23. oktober i år  fokuserte på optimalisering av hele prosessen innen offset og digitalprinting, fra start av produksjon til ferdig produkt. Nå er alt innholdet og videoene fra Innovation Week, mye av det klar for nedlasting, fortsatt tilgjengelig for alle registrerte kunder og andre interesserte.

Flere tusen registrerte seg fra mer enn 100 land til årets virtuelle Heidelberg Innovation Week. Det ble arrangert flere hundre en-til-en diskusjoner mellom beslutningstakere og videoene tiltrakk seg mer enn 100 000 seere. Produktpresentasjonene tok for seg siste nytt fra Heidelberg og partnere, det ble holdt foredrag og sideemner som emballasje- og etikettrykk ble også ivaretatt. I ettertid kan man aksessere det meste på nytt, og enten gjenoppleve, se videoer man ikke rakk eller utforske innholdet for første gang om det var for travelt mens dagene pågikk. Registrerte man seg ikke den gangen, er registrering fortsatt mulig.

Du kan aksessere dette her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: