Heidelberg Innovation Week tilgjengelig online

PUBLISERT: 12 november 2020
OPPDATERT: 12 november
Heidelberg Innovation Week er over, men kan stadig gjenoppleves på nettet.

Heidelberg Innovation Week, som foregikk live 19. til  23. oktober i år  fokuserte på optimalisering av hele prosessen innen offset og digitalprinting, fra start av produksjon til ferdig produkt. Nå er alt innholdet og videoene fra Innovation Week, mye av det klar for nedlasting, fortsatt tilgjengelig for alle registrerte kunder og andre interesserte.

Flere tusen registrerte seg fra mer enn 100 land til årets virtuelle Heidelberg Innovation Week. Det ble arrangert flere hundre en-til-en diskusjoner mellom beslutningstakere og videoene tiltrakk seg mer enn 100 000 seere. Produktpresentasjonene tok for seg siste nytt fra Heidelberg og partnere, det ble holdt foredrag og sideemner som emballasje- og etikettrykk ble også ivaretatt. I ettertid kan man aksessere det meste på nytt, og enten gjenoppleve, se videoer man ikke rakk eller utforske innholdet for første gang om det var for travelt mens dagene pågikk. Registrerte man seg ikke den gangen, er registrering fortsatt mulig.

Du kan aksessere dette her.

Les videre

”Lenge siden vi solgte så mye på en messe”

Mimakis rullbaserte DTF-skriver var hot stuff på Signcoms stand under Sign&Print Scandinavia. Under messen ble nok et splitter nytt produkt fra Mimaki annonsert: en print and cut printer med UV LED i 330-serien.
signcom_100_o-1024x683

Papyrus viste wrappingfolier og nytt lerret av plast fra sjøen

Papyrus, som retter seg mot hele den grafiske bransjen, viste blant annet sine wrappingfolier, som er utviklet etter intervjuer med brukere. De viste også et lerret av resirkulert plast fra havene.
papyrus1

Handel hos Marabu på messen

Allmedia i Malmø har forsterket maskinparken med en planskriver fra Vanguard. Under Sign&Print Scandinavias andre dag ble det vekslet håndtrykk på Marabus stand og avtalen ble forseglet.
Allmedia-2

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Siste nytt

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Ny serie printere fra Canon

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.
canon_dakserie

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.
Kodak_prinergy-10