Heidelberg Innovation Week tilgjengelig online

Heidelberg Innovation Week er over, men kan stadig gjenoppleves på nettet.

Heidelberg Innovation Week, som foregikk live 19. til  23. oktober i år  fokuserte på optimalisering av hele prosessen innen offset og digitalprinting, fra start av produksjon til ferdig produkt. Nå er alt innholdet og videoene fra Innovation Week, mye av det klar for nedlasting, fortsatt tilgjengelig for alle registrerte kunder og andre interesserte.

Flere tusen registrerte seg fra mer enn 100 land til årets virtuelle Heidelberg Innovation Week. Det ble arrangert flere hundre en-til-en diskusjoner mellom beslutningstakere og videoene tiltrakk seg mer enn 100 000 seere. Produktpresentasjonene tok for seg siste nytt fra Heidelberg og partnere, det ble holdt foredrag og sideemner som emballasje- og etikettrykk ble også ivaretatt. I ettertid kan man aksessere det meste på nytt, og enten gjenoppleve, se videoer man ikke rakk eller utforske innholdet for første gang om det var for travelt mens dagene pågikk. Registrerte man seg ikke den gangen, er registrering fortsatt mulig.

Du kan aksessere dette her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta presenterer AccurioPress C4080

Konica Minolta utvider maskinporteføljen for små og mellomstore utskriftsvolumer. Den nye AccurioPress C4080-serien består av tre utskriftssystemer, og ifølge produsenten kombinerer serien ytelse fra tidligere maskinmodeller med en rekke nye funksjoner for høyere kvalitet, fleksibilitet og automatisering. De nye modellene tilbyr også flere alternativer for innebygd etterbehandling.

Publisert av: