Automatisert heftemaskin girer opp tempoet

Primera Pro. Foto: Müller Martini

Müller Martini lanserer en ny stasjonær heftemaskin, Primera Pro. Maskinen har kapasitet til å produsere 14 000 eksemplarer i timen og leveres med en automatisk trekanttrimmer.

Bare en måned etter at Müller Martini lanserte den nye stasjonære heftemaskinen Prinova, som kan håndtere 9.000 eksemplarer i timen, kommer nå den større modellen Primera Pro. Det som skiller Primera Pro fra forrige modell, er blant annet at den kommer med en mer automatisert flyt og en ny trekanttrimmer.

Uavhengige seksjoner
Den nye trekantede trimmeren er helautomatisk, og med selskapets Motion Control-teknologi kan hver formatakse i maskinen justeres individuelt for eventuelle korrigeringer. Nytt med trimmeren er at det ikke lenger er børster i den for å lede arkene, men bare bånd som justeres automatisk. Med mellomseksjonen kan venstre og høyre produktseksjon justeres uavhengig av hverandre.

Automatisering i fokus
Alle innstillinger som er gjort, kan lagres på maskinens sentrale kontrollpanel, som visualiseres via en stor berøringsskjerm. Dette gjør det lettere for for eksempel avbrutte jobber eller hvis noe må gjentas. Noe som kan spare mye tid i produksjonsprosessen, skriver produsenten i en pressemelding. Selskapet har utvidet sin Motion Control-teknologi for hele maskinen, noe som betyr reduserte jobbinnstillinger for operatøren. Primera Pro er egnet for både korte og lange løp, ifølge Müller Martini.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta presenterer AccurioPress C4080

Konica Minolta utvider maskinporteføljen for små og mellomstore utskriftsvolumer. Den nye AccurioPress C4080-serien består av tre utskriftssystemer, og ifølge produsenten kombinerer serien ytelse fra tidligere maskinmodeller med en rekke nye funksjoner for høyere kvalitet, fleksibilitet og automatisering. De nye modellene tilbyr også flere alternativer for innebygd etterbehandling.

Publisert av: