Book deg inn 9.-11. februar

9. – 11. februar blir det digital messe i Sverige. En rekke selskaper viser hva de ellers ville vist på Sign & Print-messen.

Allerede 15. januar vil du kunne gå inn og bestille møter med eksperter og selgere for å se hvilke nyheter leverandørene har brakt til torgs det siste året.

–Siden verken Drupa eller Fespa kunne implementeres i år, vil det bli presentert mange nyheter. Dette gjelder både på material- og maskinsiden, fastslår Sign & Prints redaktør Roger Stormo, etter å ha sett på noe av det utstillerne vil presentere.

Hvordan fungerer det da?

Du kan velge mellom et dusin forskjellige kanaler, hvor du kan se produktpresentasjoner. Du kan også gå inn og se på og lese mer om forskjellige produkter. Ved siden av hvert produkt kan du bestille en avtale med en ekspert, slik at du får vite mer.

Når får vi se mer?

– Hvis du vil, kan du allerede nå se på hvordan selve nettstedet ser ut. Men frem til 15. januar skal utstillerne bygge sine stands og legge til produkter og koble kontakter. Så det er først etter den dagen at du vil kunne finne alt spennende nytt og bestille avtaler, fastslår forlegger Peter Ollén, som også holder seminarprogrammet sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: