Book deg inn 9.-11. februar

9. – 11. februar blir det digital messe i Sverige. En rekke selskaper viser hva de ellers ville vist på Sign & Print-messen.

Allerede 15. januar vil du kunne gå inn og bestille møter med eksperter og selgere for å se hvilke nyheter leverandørene har brakt til torgs det siste året.

–Siden verken Drupa eller Fespa kunne implementeres i år, vil det bli presentert mange nyheter. Dette gjelder både på material- og maskinsiden, fastslår Sign & Prints redaktør Roger Stormo, etter å ha sett på noe av det utstillerne vil presentere.

Hvordan fungerer det da?

Du kan velge mellom et dusin forskjellige kanaler, hvor du kan se produktpresentasjoner. Du kan også gå inn og se på og lese mer om forskjellige produkter. Ved siden av hvert produkt kan du bestille en avtale med en ekspert, slik at du får vite mer.

Når får vi se mer?

– Hvis du vil, kan du allerede nå se på hvordan selve nettstedet ser ut. Men frem til 15. januar skal utstillerne bygge sine stands og legge til produkter og koble kontakter. Så det er først etter den dagen at du vil kunne finne alt spennende nytt og bestille avtaler, fastslår forlegger Peter Ollén, som også holder seminarprogrammet sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta Norge: vokser i et fallende marked

Tekst: Roger Stormo | Foto: Konica Minolta

Økte digitaltrykk-salget i 2020: – Til tross for et fallende og tøft marked for alle i bransjen under Covid-19, har Konica Minolta Norge økt salget i høyvolumsegmentet i 2020. Det er vi selvfølgelig veldig godt fornøyd med, sier salgssjef for Profesjonell Print, Stein Bjertnes.

Publisert av: 

Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: