Book deg inn 9.-11. februar

PUBLISERT: 3 desember 2020
OPPDATERT: 3 desember

9. – 11. februar blir det digital messe i Sverige. En rekke selskaper viser hva de ellers ville vist på Sign & Print-messen.

Allerede 15. januar vil du kunne gå inn og bestille møter med eksperter og selgere for å se hvilke nyheter leverandørene har brakt til torgs det siste året.

–Siden verken Drupa eller Fespa kunne implementeres i år, vil det bli presentert mange nyheter. Dette gjelder både på material- og maskinsiden, fastslår Sign & Prints redaktør Roger Stormo, etter å ha sett på noe av det utstillerne vil presentere.

Hvordan fungerer det da?

Du kan velge mellom et dusin forskjellige kanaler, hvor du kan se produktpresentasjoner. Du kan også gå inn og se på og lese mer om forskjellige produkter. Ved siden av hvert produkt kan du bestille en avtale med en ekspert, slik at du får vite mer.

Når får vi se mer?

– Hvis du vil, kan du allerede nå se på hvordan selve nettstedet ser ut. Men frem til 15. januar skal utstillerne bygge sine stands og legge til produkter og koble kontakter. Så det er først etter den dagen at du vil kunne finne alt spennende nytt og bestille avtaler, fastslår forlegger Peter Ollén, som også holder seminarprogrammet sammen.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1