Nettrykkeri satser på bretting i små opplag

Onlineprinters begynner å tilby skreddersydd sammenleggbar emballasje via sin nettbutikk. Foto: Pressebilde

Nettrykkeriet Onlineprinters utvider produktporteføljen med brettbare esker. Med en online-konfigurator vil kundene nå kunne skreddersy og bestille sine emballasjeløsninger online.

På Onlineprinter sine nettsider har kunder tidligere kun kunnet bestille emballasje i ferdige størrelser. Nettrykkeriet åpner nå for en ny måte å lage individuell sammenleggbar emballasje på, og som kan bestilles i små opplag.

Starter med 14 alternativer
Gjennom en online-konfigurator kan kunden skreddersy en emballasje som passer til kundens produkt. I utgangspunktet vil Onlineprinters tilby 14 typer sammenleggbare ekser. For eksempel esker med uttagbar bunn, med automatisk bunn, med innstikksklaff, puteskuffer, kartongetuier med mer.

Bestillingsantallet må være minst 100 eksemplarer. Årsaken til at opplaget kan være lite er at trykkeriet kan produsere med Lasercut-metoden, skriver nettrykkeriet i en pressemelding. Dette er fordi de da ikke trenger å produsere en stansform.

Roland Keppler, administrerende direktør i Onlineprinters. Foto: Pressebilde

Et strategisk supplement
– Kunder som er interessert i individuell emballasje, spenner fra regionale produsenter av spesialiteter til store selskaper. For oss er emballasje derfor et viktig strategisk supplement til vårt sortiment, sier administrerende direktør Roland Keppler.

Kunden har muligheten til å bestille en testutskrift av emballasjen, og den gjennomsnittlige produksjonstiden for den ferdige bestillingen er åtte dager, ifølge Onlineprinters.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.