Nettrykkeri satser på bretting i små opplag

Onlineprinters begynner å tilby skreddersydd sammenleggbar emballasje via sin nettbutikk. Foto: Pressebilde

Nettrykkeriet Onlineprinters utvider produktporteføljen med brettbare esker. Med en online-konfigurator vil kundene nå kunne skreddersy og bestille sine emballasjeløsninger online.

På Onlineprinter sine nettsider har kunder tidligere kun kunnet bestille emballasje i ferdige størrelser. Nettrykkeriet åpner nå for en ny måte å lage individuell sammenleggbar emballasje på, og som kan bestilles i små opplag.

Starter med 14 alternativer
Gjennom en online-konfigurator kan kunden skreddersy en emballasje som passer til kundens produkt. I utgangspunktet vil Onlineprinters tilby 14 typer sammenleggbare ekser. For eksempel esker med uttagbar bunn, med automatisk bunn, med innstikksklaff, puteskuffer, kartongetuier med mer.

Bestillingsantallet må være minst 100 eksemplarer. Årsaken til at opplaget kan være lite er at trykkeriet kan produsere med Lasercut-metoden, skriver nettrykkeriet i en pressemelding. Dette er fordi de da ikke trenger å produsere en stansform.

Roland Keppler, administrerende direktør i Onlineprinters. Foto: Pressebilde

Et strategisk supplement
– Kunder som er interessert i individuell emballasje, spenner fra regionale produsenter av spesialiteter til store selskaper. For oss er emballasje derfor et viktig strategisk supplement til vårt sortiment, sier administrerende direktør Roland Keppler.

Kunden har muligheten til å bestille en testutskrift av emballasjen, og den gjennomsnittlige produksjonstiden for den ferdige bestillingen er åtte dager, ifølge Onlineprinters.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: