Første titt på ny arkmatet B2-printer fra Ricoh

Første titt på Ricohs nye B2-printer, Ricoh Pro z75

Ricoh lot oss i dag få en første titt på RICOH Pro Z75, det etterlengtede B2-arkmatede inkjetsystemet. Selskapet kaller dette en «game changer», og peker på at dette er den nyeste, Ricoh-utviklede pressen med fremtidsdefinert teknologi bygget for å hjelpe bedrifter med å nå nye standarder for produktivitet, bildekvalitet og driftskostnader.

Dagens grafiske bransje er radikalt annerledes enn den var for bare et år siden, da selskaper i denne sektoren utvikler seg til å være hyperrelevante i dette stadig skiftende landskapet. Mens overgangen til digitalprint har pågått i mange år, ser printerne nå på å akselerere overgangen ytterligere mens de avdekker nye muligheter.

RICOH Pro Z75 ble utviklet fra grunnen av av Ricohs eksperter for å gi trykkerier mulighet til å forfølge disse mulighetene, heter det i et presseskriv fra selskapet. Man peker på mediefleksibilitet og konkurransedyktige driftskostnader, eksepsjonell produktivitet og brukervennlighet når den nye printeren beskrives. Det skal kunne printes på både offset- og andre typer papir, inkludert bestrøkne og ubestrøkne papirtyper.

RICOH Pro Z75 vil utnytte Ricohs ekstremt effektive tørketeknologi, automatisk tosidig utskrift, pålitelige papirtransport og en ny DFE-kontrollerarkitektur, for å gi det de kaller klasseledende nivåer av produktivitet og forventede markedsledende hastigheter.

Offset bildekvalitet oppnås gjennom Ricohs eget skrivehode, vannbasert blekk og dynamisk dråpestørrelsesteknologi.

–Vi gjorde det klart for en tid siden at vi ikke ville ta med et B2 ark-matet produkt før det er riktig, sier Eef de Ridder, visepresident for kommersiell og industriell utskrift, Ricoh Europe. –Vel, den tiden er nesten her nå. Våre designteknikere har syntetisert en ekstraordinær plattform: den kombinerer høy blekkdekning med lavere kostnad for inkjetprint og effektiv B2-duplekskapasitet mer enn det man tidligere antok var mulig. Jeg er overbevist om at RICOH Pro Z75 er produktet markedet trenger, og som vil hjelpe hardt pressede kommersielle skrivere med å kartlegge kurs gjennom urolig farvann mot en mer bærekraftig fremtid i den nye trykkeriverden, avslutter de Ridder.

Mer informasjon om RICOHs Pro Z75-presse inkludert lanseringstider  vil komme tidlig i 2021.

 

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.