Tredje nye dato for Fespa

Fespa-messen, som avholdes hvert år, skulle i år have vært avviklet i Madrid i mars måned. På grunn av Covid-19 ble den i første omgang utsatt til oktober i år. Så ble den flyttet til mars neste år i Amsterdam.

Men pandemien slipper ikke så lett tak, så Fespa er flyttet for tredje gang. Nå forventes den avviklet 12. – 15. oktober 2021.
Dette betyr at både Drupa, Interpack og Fespa nå er flyttet, forhåpentligvis for siste gang under denne verdensomspennende pandemien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: