Tredje nye dato for Fespa

Fespa-messen, som avholdes hvert år, skulle i år have vært avviklet i Madrid i mars måned. På grunn av Covid-19 ble den i første omgang utsatt til oktober i år. Så ble den flyttet til mars neste år i Amsterdam.

Men pandemien slipper ikke så lett tak, så Fespa er flyttet for tredje gang. Nå forventes den avviklet 12. – 15. oktober 2021.
Dette betyr at både Drupa, Interpack og Fespa nå er flyttet, forhåpentligvis for siste gang under denne verdensomspennende pandemien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: