Antalis-konkurransevinnere

PUBLISERT: 11 desember 2020
OPPDATERT: 11 desember

«Lift Your Business With Us» konkurransen til papirgrossisten Antalis  er avsluttet, og de 22 vinnerne er kåret.

Etter en tre måneders intensiv periode, er årets konkurranse i grafisk bransje nå avgjort. Vinnerne av premiene, blant annet en helt ny HP latex printer samt en makeover av kontoret, er kåret blant de ca. 200 trykkeriene som har deltatt i Antalis Business Booster i hele Skandinavia.

– Antalis sier takk til alle engasjerte deltagere! kommenterer salgsdirektør Espen Johansen. –Formålet var å takke og feire alle våre gode, lojale kunder med en konkurranse fylt med flotte premier som kan bidra positivt i deres virksomhet. Målet var å gi ny energi til trykkeriene, noe vi alle har behov for i dette spesielle året, mener salgsdirektør Johansen.

Den 30. november avsluttet konkurransen. Alle de 22 norske vinnerne er nå kåret, og premiene er på vei. Totalt utdeles 80 premier i Skandinava og alle premiene er valgt ut med et spesielt formål.

– Premiene er valgt ut for å kunne motivere og utvikle firmaene fremover. Derfor er førstepremien for eksempel en helt ny HP Latex Printer. Antalis håper at premiene virkelig får motivert bransjen og skapt energi.

Er du nysgjerrig på hvem som har vunnet? Vinnerne har fått beskjed direkte, men følg denne lenken for å se topp 5.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1