Antalis-konkurransevinnere

«Lift Your Business With Us» konkurransen til papirgrossisten Antalis  er avsluttet, og de 22 vinnerne er kåret.

Etter en tre måneders intensiv periode, er årets konkurranse i grafisk bransje nå avgjort. Vinnerne av premiene, blant annet en helt ny HP latex printer samt en makeover av kontoret, er kåret blant de ca. 200 trykkeriene som har deltatt i Antalis Business Booster i hele Skandinavia.

– Antalis sier takk til alle engasjerte deltagere! kommenterer salgsdirektør Espen Johansen. –Formålet var å takke og feire alle våre gode, lojale kunder med en konkurranse fylt med flotte premier som kan bidra positivt i deres virksomhet. Målet var å gi ny energi til trykkeriene, noe vi alle har behov for i dette spesielle året, mener salgsdirektør Johansen.

Den 30. november avsluttet konkurransen. Alle de 22 norske vinnerne er nå kåret, og premiene er på vei. Totalt utdeles 80 premier i Skandinava og alle premiene er valgt ut med et spesielt formål.

– Premiene er valgt ut for å kunne motivere og utvikle firmaene fremover. Derfor er førstepremien for eksempel en helt ny HP Latex Printer. Antalis håper at premiene virkelig får motivert bransjen og skapt energi.

Er du nysgjerrig på hvem som har vunnet? Vinnerne har fått beskjed direkte, men følg denne lenken for å se topp 5.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.