Kodak lanserer forretningsløsninger

PUBLISERT: 17 desember 2020
OPPDATERT: 21 mars
Todd Bigger, visepresident for Kodaks forretningsområde for trykk.

Kodak har inngått et samarbeid med blant annet Microsoft når selskapet nå lanserer skybaserte programvareløsninger som vil hjelpe trykkerier med å administrere sine forretningsprosessr fra start til slutt.

Eastman Kodak Company lanserer nye programvareløsninger. Selskapet har utviklet Kodak Prinergy On Demand Business Solutions i samarbeid med programvareleverandørene Microsoft, Print Vis og V Press. I følge Kodak inkluderer forretningspakken skalerbare og automatiserte komplette løsninger som vil hjelpe trykkerier med å administrere hele forretningsprosessen sin jevnt og effektivt – fra ordre, fakturering til betalingsløsninger mellom innkjøpsavdelinger og leverandører.

Bør redusere kostnadene
Selskapet skriver at løsningene eliminerer kompleksitet og kostnader hvor man tidligere måtte integrere, oppdatere og vedlikeholde mange frittstående programvareprodukter fra forskjellige leverandører.

Kodak Prinergy On Demand Business Solutions er en fullstendig skybasert plattform som kombinerer Office, CRM, ERP og MIS-funksjonalitet med annen støtteprogramvare, web to print og Kodaks arbeidsflytprogram Prinergy On Demand.

Sikkerhet og tilgjengelighet
Skytjenesteplattformen Microsoft Azure er vertstjener for de skybaserte løsningene, noe som Kodak mener gir brukerne høy sikkerhet og tilgjengelighet.

Kommer etter årsskiftet
Todd Bigger, visepresident for Kodaks forretningsområde Print, kommenterer produktlanseringen i en pressemelding:

– Kodak Prinergy On Demand Business Solutions gir bekvemmelighet og kostnadseffektivitet med fullintegrerte abonnementsbaserte programvareløsninger for trykksaks-industrien.

Prinergy-løsningene vil være tilgjengelige i USA, Canada og Vest-Europa fra 1. januar 2021.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324