Kodak lanserer forretningsløsninger

Todd Bigger, visepresident for Kodaks forretningsområde for trykk.

Kodak har inngått et samarbeid med blant annet Microsoft når selskapet nå lanserer skybaserte programvareløsninger som vil hjelpe trykkerier med å administrere sine forretningsprosessr fra start til slutt.

Eastman Kodak Company lanserer nye programvareløsninger. Selskapet har utviklet Kodak Prinergy On Demand Business Solutions i samarbeid med programvareleverandørene Microsoft, Print Vis og V Press. I følge Kodak inkluderer forretningspakken skalerbare og automatiserte komplette løsninger som vil hjelpe trykkerier med å administrere hele forretningsprosessen sin jevnt og effektivt – fra ordre, fakturering til betalingsløsninger mellom innkjøpsavdelinger og leverandører.

Bør redusere kostnadene
Selskapet skriver at løsningene eliminerer kompleksitet og kostnader hvor man tidligere måtte integrere, oppdatere og vedlikeholde mange frittstående programvareprodukter fra forskjellige leverandører.

Kodak Prinergy On Demand Business Solutions er en fullstendig skybasert plattform som kombinerer Office, CRM, ERP og MIS-funksjonalitet med annen støtteprogramvare, web to print og Kodaks arbeidsflytprogram Prinergy On Demand.

Sikkerhet og tilgjengelighet
Skytjenesteplattformen Microsoft Azure er vertstjener for de skybaserte løsningene, noe som Kodak mener gir brukerne høy sikkerhet og tilgjengelighet.

Kommer etter årsskiftet
Todd Bigger, visepresident for Kodaks forretningsområde Print, kommenterer produktlanseringen i en pressemelding:

– Kodak Prinergy On Demand Business Solutions gir bekvemmelighet og kostnadseffektivitet med fullintegrerte abonnementsbaserte programvareløsninger for trykksaks-industrien.

Prinergy-løsningene vil være tilgjengelige i USA, Canada og Vest-Europa fra 1. januar 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.