Verdenspremierer hos Color Systems på Sign&Print Connect

Magnus Edfeldt er spent foran visningen av Color Systems sortiment på den digitale messen Sign & Print Connect 9-11. februar.

Epsons aller første flatbed-printer slippes og vil være et velkomment tillegg til Color Systems’ maskinutvalg. Det vil også være et av høydepunktene i selskapet når de presenterer utvalget sitt for messepublikumet:
– Vi har nok satt opp 15 maskiner i demorommet, som vi vil tilby digital visning av, hvorav noen er verdenspremierer, sier Magnus Edfeldt i Color Systems.

To uker før Sign & Print Connect tjuvstarter Color Systems med et digitalt «åpent hus» med forhåndsbookede kundebesøk. Det større messepublikummet kan sjekke maskinnyhetene live fra forhandlerens demorom 9.-11. februar. Det nye tilskuddet, SureColor SC-V7000 fra Epson, en flatbed-skriver med UV-led teknologi med en arbeidsflate på 1,20 x 2,5 meter, står i rampelyset.
– Dette er første gang maskinen blir vist for publikum, sier Magnus Edfeldt og fortsetter å fortelle om Epsons utfordrer i flatbed-segmentet:
– Den er spennende og har rød, grå, hvit og lakk i tillegg til light-farger. Det har enkelte ting som andre ikke har. Den kan også skrive ut på åtte centimeter tykt materiale, sier han og legger til at de også viser maskinprodusentens nye storformatskriver som fungerer med harpiksblekk, SureColor SC-R5000.

SureColor SC-V7000 flatbed-skriver fra Epson.

Demo av Canon-produkter
Color Systems har også Canon-produkter i sin portefølje. Fokuset vil være på den nyeste flatbed-serien Arizona med luftstrømsteknologien Flow.
– Vi kobler oss sammen med Canon under Connect og kjører visninger fra Venlo, Holland.

Forhandleren selger også storformatskriveren Colorado 1650, og de vil vise de nyeste alternativene, for eksempel tapetproduksjon med jumbo-ruller som kan fås med tilkoblet utrulling og etterbehandling fra Fotoba.
– Fokuset har vært mye på å bruke det til tapet, men det er også mulig å bruke jumbo-rull-tillegget til andre applikasjoner også. Det kan være et trykkeri som bare ønsker å produsere plakater i større volumer. Da kan det være fint å ha en så stor rull.

Summa og Roland DG
Skjærebordprodusenten Summa har nylig oppdatert maskinserien. Standardbordet som heter 1612 har kommet i en ny versjon, og det er også en ny modell med en arbeidsflate på 1,4 x 3,20 meter. Maskinenes sikkerhetssystemer er blant annet oppdatert.
– Tidligere har det vært sikkerhetsstolper som står rundt bordet. Men det krever litt gulvplass rundt bordet. Så nå er sikkerhetssystemet integrert i bordet. Automatisk verktøyinnstilling kommer nå også som standard.
– Summa-bord har vi også satt opp hos oss. Vi viser dem live fra Vällingby.
– Vi har også Roland DGs produkter. Alt fra de mindre VersaUV-LEF-skriverne, til industrielle og salgsfremmende artikler til storformatskriveren TrueVis VF2-640, som har fargene oransje og grønt som ekstravalg.

Selskapet er også forhandler av monteringsbord fra Rollover for montering, applisering og laminering av trykk og skilt i større formater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: