Verdenspremierer hos Color Systems på Sign&Print Connect

PUBLISERT: 7 januar 2021
OPPDATERT: 7 januar
Magnus Edfeldt er spent foran visningen av Color Systems sortiment på den digitale messen Sign & Print Connect 9-11. februar.

Epsons aller første flatbed-printer slippes og vil være et velkomment tillegg til Color Systems’ maskinutvalg. Det vil også være et av høydepunktene i selskapet når de presenterer utvalget sitt for messepublikumet:
– Vi har nok satt opp 15 maskiner i demorommet, som vi vil tilby digital visning av, hvorav noen er verdenspremierer, sier Magnus Edfeldt i Color Systems.

To uker før Sign & Print Connect tjuvstarter Color Systems med et digitalt «åpent hus» med forhåndsbookede kundebesøk. Det større messepublikummet kan sjekke maskinnyhetene live fra forhandlerens demorom 9.-11. februar. Det nye tilskuddet, SureColor SC-V7000 fra Epson, en flatbed-skriver med UV-led teknologi med en arbeidsflate på 1,20 x 2,5 meter, står i rampelyset.
– Dette er første gang maskinen blir vist for publikum, sier Magnus Edfeldt og fortsetter å fortelle om Epsons utfordrer i flatbed-segmentet:
– Den er spennende og har rød, grå, hvit og lakk i tillegg til light-farger. Det har enkelte ting som andre ikke har. Den kan også skrive ut på åtte centimeter tykt materiale, sier han og legger til at de også viser maskinprodusentens nye storformatskriver som fungerer med harpiksblekk, SureColor SC-R5000.

SureColor SC-V7000 flatbed-skriver fra Epson.

Demo av Canon-produkter
Color Systems har også Canon-produkter i sin portefølje. Fokuset vil være på den nyeste flatbed-serien Arizona med luftstrømsteknologien Flow.
– Vi kobler oss sammen med Canon under Connect og kjører visninger fra Venlo, Holland.

Forhandleren selger også storformatskriveren Colorado 1650, og de vil vise de nyeste alternativene, for eksempel tapetproduksjon med jumbo-ruller som kan fås med tilkoblet utrulling og etterbehandling fra Fotoba.
– Fokuset har vært mye på å bruke det til tapet, men det er også mulig å bruke jumbo-rull-tillegget til andre applikasjoner også. Det kan være et trykkeri som bare ønsker å produsere plakater i større volumer. Da kan det være fint å ha en så stor rull.

Summa og Roland DG
Skjærebordprodusenten Summa har nylig oppdatert maskinserien. Standardbordet som heter 1612 har kommet i en ny versjon, og det er også en ny modell med en arbeidsflate på 1,4 x 3,20 meter. Maskinenes sikkerhetssystemer er blant annet oppdatert.
– Tidligere har det vært sikkerhetsstolper som står rundt bordet. Men det krever litt gulvplass rundt bordet. Så nå er sikkerhetssystemet integrert i bordet. Automatisk verktøyinnstilling kommer nå også som standard.
– Summa-bord har vi også satt opp hos oss. Vi viser dem live fra Vällingby.
– Vi har også Roland DGs produkter. Alt fra de mindre VersaUV-LEF-skriverne, til industrielle og salgsfremmende artikler til storformatskriveren TrueVis VF2-640, som har fargene oransje og grønt som ekstravalg.

Selskapet er også forhandler av monteringsbord fra Rollover for montering, applisering og laminering av trykk og skilt i større formater.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz