Verdenspremierer hos Color Systems på Sign&Print Connect

Magnus Edfeldt er spent foran visningen av Color Systems sortiment på den digitale messen Sign & Print Connect 9-11. februar.

Epsons aller første flatbed-printer slippes og vil være et velkomment tillegg til Color Systems’ maskinutvalg. Det vil også være et av høydepunktene i selskapet når de presenterer utvalget sitt for messepublikumet:
– Vi har nok satt opp 15 maskiner i demorommet, som vi vil tilby digital visning av, hvorav noen er verdenspremierer, sier Magnus Edfeldt i Color Systems.

To uker før Sign & Print Connect tjuvstarter Color Systems med et digitalt “åpent hus” med forhåndsbookede kundebesøk. Det større messepublikummet kan sjekke maskinnyhetene live fra forhandlerens demorom 9.-11. februar. Det nye tilskuddet, SureColor SC-V7000 fra Epson, en flatbed-skriver med UV-led teknologi med en arbeidsflate på 1,20 x 2,5 meter, står i rampelyset.
– Dette er første gang maskinen blir vist for publikum, sier Magnus Edfeldt og fortsetter å fortelle om Epsons utfordrer i flatbed-segmentet:
– Den er spennende og har rød, grå, hvit og lakk i tillegg til light-farger. Det har enkelte ting som andre ikke har. Den kan også skrive ut på åtte centimeter tykt materiale, sier han og legger til at de også viser maskinprodusentens nye storformatskriver som fungerer med harpiksblekk, SureColor SC-R5000.

SureColor SC-V7000 flatbed-skriver fra Epson.

Demo av Canon-produkter
Color Systems har også Canon-produkter i sin portefølje. Fokuset vil være på den nyeste flatbed-serien Arizona med luftstrømsteknologien Flow.
– Vi kobler oss sammen med Canon under Connect og kjører visninger fra Venlo, Holland.

Forhandleren selger også storformatskriveren Colorado 1650, og de vil vise de nyeste alternativene, for eksempel tapetproduksjon med jumbo-ruller som kan fås med tilkoblet utrulling og etterbehandling fra Fotoba.
– Fokuset har vært mye på å bruke det til tapet, men det er også mulig å bruke jumbo-rull-tillegget til andre applikasjoner også. Det kan være et trykkeri som bare ønsker å produsere plakater i større volumer. Da kan det være fint å ha en så stor rull.

Summa og Roland DG
Skjærebordprodusenten Summa har nylig oppdatert maskinserien. Standardbordet som heter 1612 har kommet i en ny versjon, og det er også en ny modell med en arbeidsflate på 1,4 x 3,20 meter. Maskinenes sikkerhetssystemer er blant annet oppdatert.
– Tidligere har det vært sikkerhetsstolper som står rundt bordet. Men det krever litt gulvplass rundt bordet. Så nå er sikkerhetssystemet integrert i bordet. Automatisk verktøyinnstilling kommer nå også som standard.
– Summa-bord har vi også satt opp hos oss. Vi viser dem live fra Vällingby.
– Vi har også Roland DGs produkter. Alt fra de mindre VersaUV-LEF-skriverne, til industrielle og salgsfremmende artikler til storformatskriveren TrueVis VF2-640, som har fargene oransje og grønt som ekstravalg.

Selskapet er også forhandler av monteringsbord fra Rollover for montering, applisering og laminering av trykk og skilt i større formater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Skoleverket favoriserer digitale løsninger til tross for at forskningen viser at papir er best

Tekst: Roger Stormo |

I en artikkel før jul retter magasinet Kapital søkelyset mot innkjøpet av læremidler i skolen. På fire år fra 2015 til 2019 økte digitalandelen fra 11 til hele 34 prosent. Forskning tilsier imidlertid at innlæring er mye bedre når man leser fra papir enn fra digitale medier. Hva er det som gjør at skoleverket ikke lytter til forskning i dette spørsmålet?

Publisert av: 

Sign&Print Connect: Konica Minolta viser bredden

Tekst: Claes Nordström |

Nye maskiner, programvare og etterbehandlingsløsninger. Det blir den røde tråden når Konica Minolta lader opp for Sign & Print Connect: – Vi vil fortsette med det vi gjorde på forrige Sign & Print Scandinavia da vi slo på stortromma – at vi er så mye mer, sier sjef for forretningsområdet, Roy Spennare.

Publisert av: 

Trykt elektronikk på fremmarsj

Tekst: Roger Stormo |

Trykkeribransjen kan gjøre mer enn kommersielle jobber, emballasje eller storformatplakater. Trykt elektronikk er en milliardindustri og kommer mer og mer i fokus, spesielt trykte og fleksible sensorer. Sign & Print spør Matthew Dyson, teknisk analytiker i ID Tech Ex, om hvilke trykkerier som kan dra nytte av denne utviklingen, og hvilken kunnskap som kreves.

Publisert av: 

Antalis: Fokus på miljø og storformat

Den grafiske leverandøren Antalis vil finpusse til siste detalj på hva de vil vise fra sitt sortiment, når de stiller ut på den digitale messen Sign & Print Connect. Det er imidlertid sikkert at leverandøren av papir, emballasjeløsninger og materialer for trykking vil fokusere på to deler – storformat og miljø. – Vi snakker om […]

Publisert av: 

På agendaen: Tekstil-, etikett- og emballasjetrykk

Tekst: Claes Nordström |

Lars Haargard, landssjef for Oki i Danmark, sier at de har gjennomgått en stor strategiendring, fra en vanlig produsent av printere til en spesialist innen utvalgte trykkløsninger. Det inkluderer flere for det grafiske segmentet. Han sier at tre hovedområder vil utgjøre selve kjerneinnholdet i selskapet når selskapet viser frem produkter på den digitale messen Sign & Print Connect 9-11. februar.

Publisert av: 

“Inspirerende, innovativt og severdig”

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Vi presenterer noen av utstillerne på den kommende Sign & Print Connect -messen 9.-11. februar. Den arrangeres av svenske Sign & Print, men er åpen for besøkende og utstillere fra hele Norden. I denne artikkelen forteller den svenske Canon-sjefen litt om deres planer for den virtuelle messen.

Publisert av: