Økt produktivitet og kontroll i 2021

PUBLISERT: 11 januar 2021
OPPDATERT: 11 januar
Microsoft Teams har blitt et foretrukket program for kommunikasjon fra forskjellige lokasjoner.

Vaksineprogrammet har startet, men pandemien er hardnakket og holder oss fortsatt hjemme eller borte fra hverandre og de forskjellige bransjene finner nye arbeidsmetoder for å kompensere. Noe som har kommet for å bli, tror vi er de såkalte «webinarene», seminarer som foregår på nett, slik at man kan delta fra sitt hjemmekontor. 

Nå har vi mottatt en henvendelse fra Konica Minolta, som er klare for å arrangere et webinar med tittelen «Økt produktivitet og kontroll i 2021». Ifølge arrangøren handler webinaret om å få mer kontroll og styring i 2021, også når man jobbe i Microsoft Teams. Sistnevnte program har gjerne blitt det foretrukne kommunikasjonsverktøyet når man skal avholde møter eller drive opplæring når partene sitter på forskjellige lokasjoner. En rapport fra Microsoft 2020 viser at de fikk 12 millioner nye brukere i den første uken med hjemmekontor. Men dette webinaret tar også for seg noe av det man må passe på, sett fra et sikkerhetsmessig ståsted. Dokumentspredning, mangel på grunnleggende sikkerhet og sensitiv informasjon på avveie er noe av det 2020 etterlater seg for norske bedrifter, hevdes det.

Webinaret arrangeres 3.februar 2021 kl 10.00. Les mer om webinaret og/eller meld deg på via denne lenken.

Les videre

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768