Økt produktivitet og kontroll i 2021

Microsoft Teams har blitt et foretrukket program for kommunikasjon fra forskjellige lokasjoner.

Vaksineprogrammet har startet, men pandemien er hardnakket og holder oss fortsatt hjemme eller borte fra hverandre og de forskjellige bransjene finner nye arbeidsmetoder for å kompensere. Noe som har kommet for å bli, tror vi er de såkalte «webinarene», seminarer som foregår på nett, slik at man kan delta fra sitt hjemmekontor. 

Nå har vi mottatt en henvendelse fra Konica Minolta, som er klare for å arrangere et webinar med tittelen «Økt produktivitet og kontroll i 2021». Ifølge arrangøren handler webinaret om å få mer kontroll og styring i 2021, også når man jobbe i Microsoft Teams. Sistnevnte program har gjerne blitt det foretrukne kommunikasjonsverktøyet når man skal avholde møter eller drive opplæring når partene sitter på forskjellige lokasjoner. En rapport fra Microsoft 2020 viser at de fikk 12 millioner nye brukere i den første uken med hjemmekontor. Men dette webinaret tar også for seg noe av det man må passe på, sett fra et sikkerhetsmessig ståsted. Dokumentspredning, mangel på grunnleggende sikkerhet og sensitiv informasjon på avveie er noe av det 2020 etterlater seg for norske bedrifter, hevdes det.

Webinaret arrangeres 3.februar 2021 kl 10.00. Les mer om webinaret og/eller meld deg på via denne lenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: