Økt produktivitet og kontroll i 2021

PUBLISERT: 11 januar 2021
OPPDATERT: 11 januar
Microsoft Teams har blitt et foretrukket program for kommunikasjon fra forskjellige lokasjoner.

Vaksineprogrammet har startet, men pandemien er hardnakket og holder oss fortsatt hjemme eller borte fra hverandre og de forskjellige bransjene finner nye arbeidsmetoder for å kompensere. Noe som har kommet for å bli, tror vi er de såkalte «webinarene», seminarer som foregår på nett, slik at man kan delta fra sitt hjemmekontor. 

Nå har vi mottatt en henvendelse fra Konica Minolta, som er klare for å arrangere et webinar med tittelen «Økt produktivitet og kontroll i 2021». Ifølge arrangøren handler webinaret om å få mer kontroll og styring i 2021, også når man jobbe i Microsoft Teams. Sistnevnte program har gjerne blitt det foretrukne kommunikasjonsverktøyet når man skal avholde møter eller drive opplæring når partene sitter på forskjellige lokasjoner. En rapport fra Microsoft 2020 viser at de fikk 12 millioner nye brukere i den første uken med hjemmekontor. Men dette webinaret tar også for seg noe av det man må passe på, sett fra et sikkerhetsmessig ståsted. Dokumentspredning, mangel på grunnleggende sikkerhet og sensitiv informasjon på avveie er noe av det 2020 etterlater seg for norske bedrifter, hevdes det.

Webinaret arrangeres 3.februar 2021 kl 10.00. Les mer om webinaret og/eller meld deg på via denne lenken.

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324